Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

17:59 12 Haziran 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehir ilçesinde incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçeye gelen Çiftçi, beraberindeki daire başkanlarıyla alt ve üstyapıda davam eden çalışmaları inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Esnafları ziyaret eden Çiftçi, yürütülen çalışmaları anlattı.

Çiftçi, ilçede yaşam standartlarını yükseltmek için tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti.

İlçeye yapılan terminal binasına da değinen Çiftçi, "Viranşehir terminali Büyükşehir Belediyemizin Meclis Kararı ile BELSAN'a devredildi. Zaten BELSAN bu alanda uzman bir anlayışla hizmet sunuyor. Bayramdan bir hafta sonra terminalimizin resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Yine burada esnafımız için yapılan iş yerlerinin, kura çekimi ile adalet içinde dağıtımını yapacağız. Şirketimiz hakkaniyet açısından hak sahiplerine iş yerlerini teslim edecek. Tüm esnafımıza ve Viranşehir halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yüzme havuzlarına yoğun ilgi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yüzme havuzları yoğun ilgi görüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, erkek, kadın ve çocuklar için farklı seansların yer aldığı havuzlar, vatandaşlar için 5 yıldızlı otel standartlarında hizmet veriyor.

İl merkezindeki 24 havuzdan biri olan Şanlıurfa Ticaret Merkezi (ŞUTİM) içindeki yüzme havuzu, 3 cankurtaran, 2 temizlik personeli, 1 operatör, 1 sorumlu, 1 güvenlik personeli ile hizmet veriyor.

Yüksek standartlara sahip kapalı yüzme havuzunun bulunduğu tesiste fitness salonu, çay ocağı, seyir terası, misafir tribününü ve ilk yardım odası yer alıyor.

Havuzdan faydalanan Ahmet Yılmaz, tesiste spor yaptığını, tesisi temiz ve konforlu bulduğunu ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.