Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

13:43 14 Haziran 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Viranşehir ilçesindeki Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu, TEOG sınavında ilçe birincisi oldu.

Okul Müdürü Fethi Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İlim ve maneviyatın durağı, yarınların teminatı" sloganı ile eğitim faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.

TEOG sınavında önemli bir başarıya imza attıklarını vurgulayan Yıldırım, "TEOG sınavında 63.512 puan ortalaması ile ilçe birincisi olduk. İlçe merkezinde 10 başarılı okulun yarıştığı TEOG sınavında Viranşehir Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu, farkını ortaya koyarak büyük bir başarı elde etti. Başarılarla dolu bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Başarının sağlanmasında emeği olan okul öğretmenlerine teşekkür eden Yıldırım, seneye daha büyük başarı elde etmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

- Kapalı semt pazarları yapılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir'e iki adet kapalı semt pazarı yapılacak.

Belediyenin Viranşehir İlçe Koordinatörü Aladdin Milli, ilçede yapılacak kapalı semt pazarının ilkinin çalışmalarına Bahçelievler mahallesinde başladıklarını belirtti.

Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanmasının planlandığını ifade eden Milli, "Kapalı semt pazarı sayesinde ilçe halkımız daha temiz ve hijyenik ortamda alışveriş yapabilecek. Pazar esnafımız ise hijyenik ortamda yazın güneşten, kışın ise yağmur ve kardan korunmuş olacak." dedi.

Bahçelievler Mahalle Muhtarı İsa Kuş da desteklerinden dolayı büyükşehir belediyesine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.