Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

19:25 02 Eylül 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hayırseverler tarafından kurulan gönüllü kuruluşlar aşevini ziyaret etti.

Belediyedenn yapılan açıklamaya göre Çiftçi, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ikramında bulundu vatandaşlarla sahbet ederek taleplerini dinledi.

Çiftçi, yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür çalışmaları her zaman destekleyeceklerini söyledi.

Bu tür kurumlara destek sunan herkese teşekkür eden Çiftçi, " Şanlıurfa'mızda dayanışmayı sağlayan en önemli noktalardan biri olan aşevine on binlerce vatandaşımız gelerek buradan sıcak yemek alıyor. Maddi durumu iyi olmayan bu kadar vatandaşa bu hizmeti vermek en güzel şeydir bence. Bizlerde gücümüzün yettiği kadar bu katkıyı sunan aşevi yöneticilerimizin yanındayız. Bu günde ziyarete geldik, çok güzel yemekler çıkıyor. Bu yemeklerde her gün yapılıyor. Buda Şanlıurfa'mızın birliğini ve beraberliğini kazancı açısından çok önemli bir konu, emeği geçenlerden Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

- MEB Daire Başkanı Ağırman Viranşehir'de

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yeterlilikleri ve Kalite Geliştirme Daire Başkanı Mahmut Ağırman,Viranşehir Çadırkenti ziyaret etti.

Ağrıman ile beraberindekiler çadırkenteki eğitim birimlerini inceledi çalışmalar hakkında Çadırkent Müdürü Zeki Kaya'dan bilgi aldı.

Buradan Viranşehir Barınma Merkezi Okuluna geçen Ağırman okulu inceleyerek Suriyeli öğretmenlere verilen eğitim seminerine katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.