Şanlıurfa

Harran'dan kısa kısa

14:48 01 Mart 2017
Harran'dan kısa kısa

Harran İlçe Emniyet Müdürü Kemal Atıl Şen, mahalle muhtarlarıyla buluştu.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda konuşan Şen, ilçe sorunları hakkında muhtarlardan detaylı bilgi aldı.

Yaptığı açıklamada muhtarlarla her zaman iletişim halinde olduklarını belirten Şen, "Tüm muhtarların emniyetle birlikte sürekli istişare ederek birlikte hareket etmesi gerekir. Mahalle muhtarları sürekli destek gördüklerini bundan sonrada bu desteğin polise verileceğinden endişesi olmasın. Birlikte hareket ederek sorunları çözeriz.

Sizler önleyici polislik görevini de yapıyorsunuz. Biz ilçede kimin kim olduğunu bilmeyebiliriz. Siz yabancı kişileri bizlere bildiriniz. Sizler mahallelerimizde bizlerin birer kolusunuz. Harran'ın daha huzurlu ve güvenilir bir şehir haline gelebilmesi için polis kadar vatandaşlara da büyük görev düşüyor." dedi.

- MOBESE izleme odası yenilendi

Harran Belediyesi tarafından tadilatı yapılan İlçe Emniyet Müdürlüğünün MOBESE izleme odası hizmete açıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ile İlçe Emniyet Müdürü Kemal Atıl Şen sistem odasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sistemin bulunduğu odanın tadilatının belediye tarafından yapıldığını hatırlatan Özyavuz, "MOBESE sistemleri olayın tespiti ve müdahalesi noktasında önemli çalışmadır. Tüm kurumlarla iş birliği içindeyiz, çalışmamız Harranlılara hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Şen katkılarından dolayı Başkan Özyavuz'a bir plaket verdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.