Şanlıurfa

Viranşehir'de semt pazarı ile spor tesisin açılışı yapıldı

18:39 02 Mart 2017
Viranşehir'de semt pazarı ile spor tesisin açılışı yapıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir ilçesinde yaptırılan semt pazarı ile spor tesisi hizmete girdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bahçelievler Mahallesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada semt pazarlarının şehirler için kültür olduğunu söyledi.

Büyükşehir olarak bütün ilçelere eşit şekilde hizmet sunmaya çalıştıklarını belirten Çiftçi, "Semt pazarlarının yanında spor tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Spor tesisi futbol, basketbol ve idari binalardan oluşuyor, bu projenin gençlerimize çok önemli katkılar sunacağını düşünüyorum. Viranşehir'in merkez mahallerinde tüm altyapıları yeniledik, kırsal mahallelerde ise çalışmalarımız devam ediyor. Prestij caddelerin altyapıları, yağmur drenajları, kanalizasyonları ve içme suları yenilendi. Sıcak asfalt çalışmaları Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir'de gerçekleşti." dedi.

Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit de çalışmalarından dolayı büyükşehir belediyesine teşekkür ederek "Viranşehir halkı, Büyükşehir Belediyesinden yatırım ve destek noktasında çok şey bekliyor, biz de bunu başkanımıza ifade ettik. Bugün de onun bir yansıması olarak semt pazarı ve spor tesisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Çiftçi ile Çimşit tesisi gezerek, yetkililerden bilgi aldı.













YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.