Şanlıurfa

Ceylanpınar'dan kısa kısa

10:50 04 Mart 2017
Ceylanpınar'dan kısa kısa

Ceylanpınar Belediyesi haşerelere karşı ilaçlama çalışması başlattı.

Haşere ile mücadele ekipleri holder isimli araçla ilçe merkezinde ana caddeler başta olmak üzere Antep deresi, arıtma tesisi, vahşi depolama alanında ilaçlama yapıyorlar.

Belediye Sağlık İşleri Müdürü Servet Ekin, yaptığı açıklamada yıl boyunca devam eden ilaçlama çalışmaları kapsamında bahar öncesi larvalara yönelik ilaçlama yaptıklarını söyledi.

Vatandaşların bahar ve yaz aylarında rahat ve huzurlu günler geçirebilmeleri için ilaçlama çalışması yaptıklarını belirten Ekin, "Özellikle haşere ile mücadele çalışmalarımızda ergin mücadelesini hedef alarak halkımızın yaz aylarında rahat bir şekilde uyuyabilmeleri, evlerinde rahat bir şekilde oturabilmeleri amacıyla ilaçlama çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Havalar ısınınca da ergin mücadelesi dediğimiz uçkun mücadelesi yapıyoruz." diye konuştu.

- Dilenci operasyonu

Ceylanpınar ilçesinde dilencilik yaptığı belirlenen 33 kişi yakalandı.

Belediyeden yapılan açıklamada, zabıta ekipleri, son günlerde sayıları artan ve özellikle küçük çocuklar ile bebekleri kullanarak dilencilik yapanlara yönelik ilçe merkezindeki caddelerde çalışma başlattı.

Ekipler özellikle cami önünde dilencilik yaptığı tespit edilen 33 kişiyi yakaladı.

Yakalanan dilenciler ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Dilenciler hakkında 'Kabahatler Kanunu' çerçevesinde işlem yapıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.