Şanlıurfa

Şanlıurfa Valisi Tuna, Viranşehir'de

19:00 15 Mart 2017
Şanlıurfa Valisi Tuna, Viranşehir'de

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir ilçesinde açılış ve ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Viranşehir Kaymamı Ömer Çimşit ile görüşen Tuna daha sonra Viranşehir Belediye başkan yardımcıları Aslan Çiftçi ve Mahmut Şık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onurcan'ın da aralarında bulunduğu müdürlerle toplantı yaptı.

Daha sonra Viranşehir Belediyesini ziyaret eden Tuna, burada yaptığı konuşmada, vatandaşa en iyi hizmeti sunabilmek için devletin her kurumuyla yoğun bir şekilde çalışma yaptığını söyledi.

İlçe halkının takdiriyle hak edenlerin belediye başkanlık görevine getirileceğini vurgulayan Tuna, demokratik sistemin gerektirdiği gibi yönetimlerin hakimiyetini sürdüreceğini anlattı.

Vali Tuna, ardından İstanbul'daki patlamada şehit olan Enes Çiçek'in adının verildiği Şehit Enes Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış törenine geçti.

İlçede son olarak Viranşehir İmam Hatipliler Derneğinin ödül törenine katılan Tuna, imam hatip okullarında okumak ve bu okullardan mezun olmanın toplumda ayrı bir yerinin olduğunu dile getirdi.

İmam hatip şuurunun önemine değinen Tuna, gençlere nasihatlerde bulundu.

Törende dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Tuna ve beraberindeki Kaymakam Ömer Çimşit tarafından verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.