Şanlıurfa

Viranşehir'de yol çalışmaları

13:57 31 Mayıs 2017
Viranşehir'de yol çalışmaları

Viranşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilçede 1 milyon 500 bin metrekare stabilize yol çalışması yapılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, KHK ile Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete ve Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş yönetiminde sürdürülen altyapı çalışmaları sürüyor.

Belediye olarak bütün mahallelere eşit şekilde hizmet yapmaya çalıştıklarını ifade eden Çimşit, birçok mahallede çalışmaların son sürat devam ettiğini dile getirdi.

İlçenin Özal Mahallesi'ne yol çalışması yaptıklarını belirten Çimşit, "Halkımız için gerekli olan her türlü hizmeti yapmak için çalışmalarımıza hız verdik. 2017 yılında inşallah Viranşehir'de çok güzel çalışmalar olacak. Hedefimiz bu yıl içinde ilçe merkezinde 100 bin metrekare kilitli parke taşı, kırsalda da 100 bin metrekare parke taşı döşemektir. Ayrıca kırsalda yine 80 kilometre asfalt yapmayı planlıyoruz. Bu yıl ilçemizde 1 milyon 500 bin metrekare stabilize yol yapmayı hedefliyoruz." ifadesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.