Şanlıurfa

Kaymakam Çimşit, iftarda şehit ailesine konuk oldu

11:02 07 Haziran 2017
Kaymakam Çimşit, iftarda şehit ailesine konuk oldu

Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, ilçedeki terör saldırısında şehit olan bekçi İbrahim Kete'nin ailesiyle iftar yaptı.

Kaymakam Çimşit ve eşi Esra Çimşit, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriye Alper İnanç, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onurcan ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek ile şehit bekçi Kete'nin ailesiyle iftarda bir araya geldi.

Aile ile sohbet eden Çimşit ve beraberindekiler, şehidin küçük oğlu İbrahim Kete ile de yakından ilgilendi.

Çimşit, iftar ziyaretinde yaptığı konuşmada, şehit ailesi ile iftar yapmanın kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Ramazanın manevi ortamı ve Allah için tutulan oruçların iftar sevincini şehidimiz İbrahim Kete'nin ailesi ile paylaşmak istedik. Manevi kardeşimiz olarak gördüğümüz İbrahim Kete'nin ailesi bizleri manevi evlatları gibi gördüler ve bağırlarına bastılar. Canlarını vatanları için veren şehitlerimizi asla unutmayacağız. Şehitlerimizin ailelerini ailemiz, evlatlarını evladımız gibi görüp her zaman yanlarında olacağız."

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, 17 Şubat'ta terör örgütü PKK tarafından Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesi'ne yönelik bombalı araçla yapılan saldırıda 2 kişi şehit olmuş, 48 kişi yaralanmıştı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.