Şanlıurfa

Siverek'te sosyal tesisin temeli atıldı

13:14 18 Ağustos 2017
Siverek'te sosyal tesisin temeli atıldı

Siverek Belediyesi tarafından yaptırılan sosyal tesisin temeli atıldı.

İlçeye 2 kilometre mesafedeki yeşil alanda yapılacak tesiste, kafeterya, teras, yürüyüş parkurları, piknik alanı, mescit ve olimpik yüzme havuzu yapılacak projenin 5 ay içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, son yıllarda ilçeye ciddi yatırımların yapıldığını belirterek, "Belediye başkanlarımız hakikaten güzel düşünmüşler, bu tesisi daha modern ve daha güzel hale getirip gençlerin hizmetine sunmayı düşünmüşler. Bu sosyal tesis inanıyorum ki çok güzel hizmetler sunacak. En kısa zamanda tamamlanıp halkımızın hizmetine girecek." dedi.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz da temeli atılan tesisin hayırlara vesile olmasını dileyerek, "Bugün mutlu bir günümüz. İlçemize yeni bir mekan, yeni bir tesis kazandırıyoruz. Olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeteryası, açık terası, mescitleri ve mutlu günlerde kullanılabilecek mekanlarıyla halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. 5 ay gibi kısa bir sürede bu tesisi tamamlamayıp, inşallah hizmete başlatacağız." diye konuştu.

Temel atma törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül, daire emirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.