Şanlıurfa

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yılmaztekin:

16:44 16 Eylül 2017
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yılmaztekin:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, "2019 seçimlerini başarıyla atlatıp bize tuzak kurmak isteyen şer odaklarının ve bunların taşeronlarının tüm tuzaklarını sona erdirip belirlediğimiz hedeflere güçlü bir şekilde varmak istiyoruz." dedi.

Harran İMKB Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti Harran İlçe Kongresi'ne katılan Milletvekili Yılmaztekin, kongrelere ilişkin AA muhabirine açıklamada bulundu.

AK Parti davasının uzun yıllar sürecek bir dava olduğunu ve bunun için kongrelerin yapıldığını aktaran Yılmaztekin, Şanlıurfa'da dün başlayan kongrelerde yeni yönetimleri tebrik ettiklerini ifade etti.

Bundan sonraki hedeflerinin 2019 seçimleri olduğunu dile getiren Yılmaztekin, şöyle konuştu:

"Benim de ilçem olan Harran'da bugün yapılan kongrede seçimlerde Türkiye birincisi olmasının ayrı bir coşkusu ve onuru yaşandı. 2019 seçimleri ülkemiz açısından bize umut bağlayan Türkiye'den daha büyük bir coğrafyalar için ve mazlumlar için de çok önemli. Türkiye ile AK Parti'nin kaderi örtüştü. Bizim sorumluluklarımız ve yükümüzün ağır olduğunu biliyoruz. Ama biz bu sorumluluğumuzu bilerek Allah'ın izniyle hareket ediyoruz. 2019 seçimlerini başarıyla atlatıp bize tuzak kurmak isteyen şer odaklarının ve bunların taşeronlarının tüm tuzaklarını sona erdirip belirlediğimiz hedeflere güçlü bir şekilde varmak istiyoruz. Hedefimiz durmak yok yola devam. Harran Türkiye birincisi, Akçakale ise Türkiye birincisi oldu. Demek bu rakamları yüzde yüze çıkarmamız lazım. Önümüzdeki seçimlerde Şanlıurfa ve Türkiye'de çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum ve bunun için de mücadelemizi sürdüreceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.