Şanlıurfa

Viranşehir'den kısa kısa

17:43 02 Kasım 2017
Viranşehir'den kısa kısa

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde aralarında husumet bulunan iki aile üyeleri barıştırıldı.

Viranşehir Hububat Borsa Dernek Başkanı Remzi Atan'ın girişimiyle 15 gün önce yaşanan bir olay nedeniyle aralarında husumet yaşanan Cemaldina ve Kumneğşan ailelerinin üyeleri dernek binasında bir araya getirildi.

Buluşmada konuşan Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, insanların barış ve huzur içinde yaşamalarını istediklerini belirterek, barışın sağlanmasında emeği bulunan herkese teşekkür etti.

Konuşmanın ardından iki aile üyeleri barıştı.


- Kaymakam Çimşit'in ziyaretleri

Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, ilçedeki okulları ziyaret etti.

Çimşit, Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ve İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan ile Selahaddin Eyyübi İmam Hatip, Viranşehir Karacadağ Anadolu, Şehit Enes Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu liseleri ile Hürriyet İlkokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Okullardaki eğitimin kalitesini arttırabilmek amacıyla ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Çimşit, "Daha başarılı öğrenci yetiştirme hususunda idareci ve öğretmenlerimizin yanında olacağız. Öğrencilerimizin madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklara karşı korunmasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü üzerine düşeni yapacaktır. Hedeflediğimiz başarıyı yakalama hususunda kaymakamlık olarak elimizden gelen tüm imkanları kullanmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.