Şanlıurfa

Yeniurfa gazetesi 9 yaşında

11:21 11 Nisan 2018
Yeniurfa gazetesi 9 yaşında

Şanlıurfa'da günlük yayımlanan Yeniurfa gazetesi kuruluşunun 9. yıl dönümünü kutladı.

Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç, yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar olan desteklerinden dolayı okuyucularına, personeline ve köşe yazarlarına teşekkür etti.

Gazetenin kuruluş yıl dönümünün kentin kurtuluş yıl dönümüyle aynı gün olmasıyla çite sevinç yaşadıklarını ifade eden Kılıç, tarafsız ve kararlı yayıncılığa devam edeceklerini belirtti.

Gazeteye emeği geçenleri şükranla andıklarını aktaran Kılıç, şunları kaydetti:

"Bugün, gazetemizin kuruluşunun 9. yılını bitirmenin ve 10. yılına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne gazetemize emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Aynı zamanda 9 yıldır bizimle olan gazetemizi okuyarak bize büyük katkılar veren değerli halkımıza da bir teşekkürü borç biliyorum. Her şeyden önce gazetemiz değerli halkımızın destekleriyle bugüne gelebilmiştir. 9 yıldır ilkeli, objektif, tarafsız gazetecilik ve haber anlayışından biran olsun taviz vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. Her şeyden önce halkımızın sesi olmaya çalıştık. Bundan sonrada bu anlayışla yayınlarımıza devam edeceğiz. Umarım gazete ekibimizle ve siz değerli halkımızla daha nice 9 yılları birlikte kutlarız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.