Şanlıurfa

TS Basketbol: 1. Lig

15:26 13 Mayıs 2018
TS Basketbol: 1. Lig

Tekerlekli Sandalye (TS) Basketbol 1. Lig'de, Ceylanpınar Belediyesi Engelliler, Çanakkale Boğaz Gücü Engelliler'i 73- 59 yendi.

Ceylanpınar Spor Salonunda oynanan maçın ilk periyotunu 17-9 ev sahibi takım önde kapattı. İkinci periyotta da üstünlüğünü koruyan Ceylanpınar ekibi, karşılaşmanın ilk yarısını 33-24 önde tamamladı.

Üçüncü periyotta üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip, üst üste bulduğu sayılarla son çeyreğe 50-44 önde girdi. Son periyotta da üstünlüğünü koruyan Ceylanpınar Bedensel Engelliler, sahadan 73-59 galibiyetle ayrıldı.

- Süper Lig hedefi gelecek yıla kaldı

Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Basketbol takım antrenörü Metin İdoğ, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin son maçını kazanmalarına rağmen bir üst lige çıkamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Gelecek sezona daha iyi hazırlanacaklarını dile getiren İdoğ, şunları kaydetti:

"Sezonun ilk yarısında iyi bir gidişat göstermiştik ancak ikinci yarıda yaşadığımız bazı sıkıntılar dolayısıyla kaybettiğimiz maçlar bir üst lige çıkmamıza engel oldu. Her zaman hedefimiz Süper Lig. İnşallah önümüzdeki sezon daha iyi hazırlanacağız. Ayrıca takıma yapmış olduğu desteklerden dolayı da Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya da çok teşekkür ediyorum. Bütün sporcularımı ve bizi destekleyen tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.