Şanlıurfa

Şanlıurfa'daki trafik kazası

11:43 15 Mayıs 2018
Şanlıurfa'daki trafik kazası

Şanlıurfa'da önceki gün aynı aileden 4 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında kalp masajıyla hayata döndürülen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Önceki gün yol kenarındaki su dolu çukura devrilen otomobilin kalp masajıyla hayata döndürülen sürücüsü Vedat İrgin (25), tedavi gördüğü Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından İrgin'in cenazesi, yakınlarına teslim edildi.

İrgin'in cenazesinin Siverek ilçesine bağlı Ortataş Mahallesi'nde diğer aile fertlerinin yanına defnedileceği öğrenildi.

Kazada yaralanan, ailenin geriye kalan iki çocuğu Nuran (28) ve Erkan İrgin'in (19) tedavileri ise Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde sürüyor.

Vedat İrgin yönetimindeki 16 F 9996 plakalı otomobil, önceki gün Şanlıurfa-Viranşehir karayolunun Dağyanı mevkisinde yol kenarındaki su dolu çukura devrilmişti. Kazada otomobilde bulunan Mehmet, eşi Ayşe ve çocukları Ali, Remziye ve Vedat İrgin hayatını kaybetmiş, Nuran ve Erkan İrgin ise yaralanmıştı.

Kaza yerinde kalbi duran Vedat İrgin, daha sonra kalp masajıyla hayata döndürülmüştü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.