Şanlıurfa

Dans eden yılanlar paniğe neden oldu

09:56 19 Temmuz 2018 1 Yorum Var
Dans eden yılanlar paniğe neden oldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kırsal mahallede evlerin arasındaki alana gelen iki yılanın dansı hem heyecan hem de korkuya neden oldu.

Siverek ilçesine yaklaşık 18 kilometre uzaklıkta bulunan Eskihan kırsal Mahallesi'nde iki yılanın dansı hem korku hem de heyecana neden oldu. Evlerin arasındaki alanda dans eden yılanların etrafında toplanan kalabalık cep telefonlarıyla o anları kaydetmeye çalıştı. Kadınlardan biri yılanların üzerine yazma atarken mahalleli ise kapılarını kapatıp yılanların evlerine girmemesi için önlem aldı. Etrafta dolaşan çocukları uyaran bir vatandaş da yılanlardan uzak durmalarını söyledi. Bir süre dans eden yılanlar daha sonra birbirlerinden ayrılarak bölgeden uzaklaştı. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayni durumu bende -7-8 yaslarinda iken konya‘ya bagli koyumuzde gormustum. Ve o yilanlari iki arkadasimla taslamistik sonrada yilanin biri bizi kovaladi. Buyuklerimizin soylediklerine gore bu durum yilanlarin iftlesmesi imis. Yilanlar ciftlesirken cok saldirgan oluyorlarmis. Bu durumlarda yilanlardan uzak durmak lazim.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.