Şanlıurfa

Siverek'te güvenlik güçleri ve şehit ailelerine bayram ziyareti

21:00 22 Ağustos 2018
Siverek'te güvenlik güçleri ve şehit ailelerine bayram ziyareti

Siverek Kaymakam Vekili ve Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile beraberindekiler, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek buradaki güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, protokol üyeleri, görev başındaki güvenlik güçleri ve şehit ailelerinin bayramını kutladı.

Daha sonra Siverek-Diyarbakır karayolundaki uygulama noktasına giden Yıldız ve Yılmaz, buradaki polislerin bayramını kutladı. Yıldız ve Yılmaz, son olarak Ankara'da görev dönüşü geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Osman Meliye ve Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit düşen polis memuru Ali Öztürk'ün ailelerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Şehitlere minnet duyduklarını dile getiren Yıldız, "Sizler, bizlere şehitlerimizden emanetsiniz ve biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla yalnızlık hissetmeyin, her zaman yanınızdayız." diye konuştu.

Protokol üyelerine teşekkür eden şehit aileleri de her zaman devletin desteğini gördüklerini belirtti.

Bayramlaşma programına 107. Topçu Alayı Komutanı Albay Şenol Çetin, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hayri Yazıcı ve İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.