Şanlıurfa

İki ayrı ilde maganda dehşeti

09:31 29 Temmuz 2019
İki ayrı ilde maganda dehşeti

Şanlıurfa'da maganda kurşununun başına isabet etmesiyle ağır yaralanan 14 yaşındaki Mahmut Korkmaz, merminin beyne yakın bir bölgede bulunması nedeniyle ameliyat edilemeyince, Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı.

Olay, akşam saatlerinde Balıklıgöl yerleşkesinde bulunan ŞURKAV Çarşısı'ndaki kafede meydana geldi. İddiaya göre, yakınlarıyla kafede oturan Mahmut Korkmaz'ın başına maganda kurşunu isabet etti. Mahmut kanlar içinde yığılırken, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Mahmut, Korkmaz Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan Korkmaz'ın başına isabet eden merminin beyine yakın bir bölgede bulunması nedeniyle müdahale yapılamadığı ve hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

 Polis Korkmaz'ı vuran şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 


 Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, düğün öncesi  magandalar, davetliler ve çocukların arasında dakikalarca tabancalarla havaya ateş açtı. O anlar ise davetliler tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
 
Olay, akşam saatlerinde Tekkeköy ilçesinde meydana geldi. Düğün öncesi dua eşliğinde gelinin baba evinden çıkışının ardından bir grup maganda tabancalarını çıkardı. Grup, davetliler ve çocukların da yer aldığı kalabalık arasında tabancalarla dakikalarca havaya ateş etti. O anlar davetliler tarafından cep telefonu kamerası ile anbean görüntülendi. Sosyal medya da paylaşılan görüntülere, pek çok takipçi ise yorumda bulunup, tepki gösterdi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.