Estuz, kurumsal kimliğini yeniledi

Tuz sektörünün önde gelen markalarından Estuz, yeni kimliği ile tüketicilerle buluştu.

Estuz, kurumsal kimliğini yeniledi
Estuz, kurumsal kimliğini yeniledi
GİRİŞ 02.10.2014 12:31 GÜNCELLEME 02.10.2014 12:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tuzun dengeli kullanımına önem veren ve Hayatın Dengesi yaklaşımıyla çalışmalarını sürdüren Estuz, yenilenen kimliğiyle raflarda yerini aldı.

Kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında logo, slogan ve ambalajını yenileyen Estuz, yeni kimliğiyle daha dinamik, sade, modern ve şık bir görünüme kavuştu. Yeni tasarımı ile tüketiciler tarafından çok beğenilen Estuz, görüntüsüyle sektöre de yeni bir soluk getirdi. Sloganını da “Hayatın Dengesi” olarak belirleyen Estuz, tuzun dengeli kullanımına büyük önem veriyor.

Estuz, mutfaklık ve sofralık ürün kategorilerinde farklı gramajlardaki sekiz ürününde kimlik değişimi yaptı.  Mutfaklık ürünlerinde yer alan 750 gram ve 1.500 gram Rafine İyotlu Tuz, 1.500 gram Salamura Deniz Tuzu ile 3 bin gram Rafine İyotlu Tuz’u yeni kimliğiyle tüketiciyle buluşturan Estuz, sofralık ürün kategorisindeki dört ürününün yüzünü de değiştirdi. Estuz, sofralık ürünlerde; 500 gram Rafine İyotlu Tuz, 200 gram Rafine İyotsuz Tuz, 175 gram Sofrada Öğütme Deniz Tuzu, 200 gram yüzde 50 Sodyumu Azaltılmış İyotlu Tuz ürün çeşitlerini yeniledi.

KAYNAK: EKOTRENT
YORUMLAR 1
  • estuza devam 9 yıl önce Şikayet Et
    EsTuz'a başarılar, güzel logo, güzel görünüm olmuş valla...
    Cevapla