Renault Türkiye'ye bir ödül daha

CMC’nin 2011 yılından beri çağrı merkezi hizmeti verdiği Renault Türkiye, müşteri deneyimi ile ilgili ödüllerine bir yenisini ekledi.

Renault Türkiye'ye bir ödül daha
Renault Türkiye'ye bir ödül daha
GİRİŞ 01.11.2014 09:44 GÜNCELLEME 01.11.2014 09:44

Renault Türkiye Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Yücel Kılıç, kazandıkları bu önemli ödülle ilgili şunları söyledi: “Renault Türkiye olarak, müşterilerimizin markamız ile tüm temas noktalarında eşsiz bir müşteri deneyimi yaşamasına büyük önem veriyoruz. Bu amaçla etkin ve yenilikçi iş süreçleri yaratarak sürekli gelişimi hedefliyoruz. “En İyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde aldığımız birincilik ödülünün, yaptığımız tüm bu çalışmaların bir sonucu olduğunu düşünüyor ve bu ödülü almış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

CMC Operasyon ve Müşteri İlişkileri Direktörü Hicran Alparslan, bu önemli ödülle motivasyonlarını ve heyecanlarını daha da artırdıklarını, Renault Türkiye ile yaptıkları işbirliklerinin ilerleyen dönemde de büyük başarıları getireceğini hedeflediklerini belirtti. CMC, Renault Türkiye’ye inbound, outbound, backoffice hizmetleri veriyor.

Renault Türkiye’nin müşteri deneyimi ile ilgili başarıları bu ödülle sınırlı değil. Ocak ayında Fransa’daki bir araştırma firması tarafından 80 müşteriye rastsal olarak yapılan memnuniyet anketlerinden yüzde 97’lik memnuniyet oranı alan Renault Türkiye, diğer ülkelerdeki Renault’lar arasında müşteri memnuniyeti en yüksek çağrı merkezi oldu. Ayrıca Renault Türkiye Çağrı Merkezi, 2013 yılında farklı sektörlerdeki toplam 175 çağrı merkezinin katıldığı, Telephone Doctor firması tarafından gerçekleştirilip değerlendirilen gölge müşteri aramalarında en başarılı üçüncü, otomotiv sektörü içinde birinci çağrı merkezi seçildi. Bunun yanında 2014 yılında kalite ligi sıralamasında 4 ay ardarda olmak üzere toplam 5 birincilik ile başarılarını devam ettirdi.

Ayrıca Renault Türkiye, A.L.F.A. Awards töreninde, şikayet yönetimi alanında en başarılı markalar arasında yer aldı. Ödül töreninde, yapılan araştırma kapsamında 13 farklı sektörde faaliyet gösteren 250’den fazla marka arasından tüketici şikayetlerini en iyi şekilde yöneten markalar açıklandı. Renault Türkiye, sektör özelinde değerlendirilen markalardan, otomobil segmentinde birincilik ödülüne layık görülen marka oldu.

Hizmet kalitesinin sürekli gelişmesini ve ödüllerine yenilerini eklemeyi hedefleyen Renault Türkiye, çalışmalarıyla Türkiye’yi tüm dünyada başarılı bir şekilde temsil ediyor.

KAYNAK: EKOTRENT