İstanbul'da balık nerede tutulur? İstanbul balık tutma alanları

Balık tutmak günün stresini aldığı gibi sakinleştirici özelliğiyle de geçmişten günümüze vazgeçilmeyen bir hobi olarak biliniyor.Peki, İstanbul'un kalabalığından uzak kalıp sessiz sakin balık tutulacak yerler nerelerdir? Balık tutmayı sevenlere özel tavsiye edilebilecek ünlü mekan önerileri için göz atınız...

Profesyonel balıkçı veya değil herkes İstanbul'da balık tutma anlamında özgürdür. İstanbul'un Anadolu veya Avrupa yakası olmak üzere bir çok balık tutulacak yer bulunmaktadır. Yoğunluktan şikayet eden balıkçılar için ise sessiz sakin balıkçı yerleri mevcuttur. Peki, İstanbul'da balık tutulacak yerler nelerdir? İşte, kalabalıktan uzaklaşmak ve sakin mekanlarda balık tutma keyfini yaşamak isteyenlere özel alanlar...

İSTANBUL'DA BALIK TUTULACAK YERLER

 

 

Unkapanı /Galata Köprüsü

Unkapanı /Galata Köprüsü

Hem tarihi yarımadanın atmosferi, hem de İstanbul’u doya doya seyredeceğiniz Galata Köprüsü balıkçılar odak noktası halini aldı.

Kuzguncuk-Kuleli arası

Kuzguncuk-Kuleli arası

Kuzguncuk ve Kuleli Askeri Lisesi önüne kadar uzanan büyüleyici manzaralar eşliğinde balık keyfi yaşamak isteyenler kesinlikle sessiz sakin Kuzguncuk'u seçebilir.

Kireçburnu- Yeniköy hattı

Kireçburnu- Yeniköy hattı

Saatlerce bu doğa huzuru yerde kalsanız bile zamanın nasıl geçtiğini bilemeyeceğiniz yerlerden biri olan Kireçburnu, balıkçıların gözbebeği olan bir yerdir.

Karaköy Rıhtım

Karaköy Rıhtım

Bir çok resme konu olmuş Karaköy rıhtımı, sizi her fırsatta içine çekecek. Burada balık tutma keyfini yaşamak güzel bir deneyim olabilir ancak yoğunluktan şikayetçiyseniz hafta sonlarını tercih etmemenizi öneriyoruz.

Avcılar Ambarlı

Avcılar Ambarlı

Avcılar Ambarlı'da balık tutarken kendinizi sanki bir tatil beldesinde gibi hissedebilirsiniz. Gözlerinizi kapatıp İstanbul'u dinleyebileceğiniz bir sakinlik Ambarlı'da mevcut olacaktır.

Adalar

Adalar

İstanbul'dan uzaklaşıp balık keyfini sürmek isteyenlere ise Adalar en doğru tercih olacaktır. Vatoz, köpek balığı gibi ilginç balıkları burada yakalayabilirsiniz.

Makyaj masalarına özel dekorasyon önerileri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Makyaj masalarına özel dekorasyon önerileri 2020
Kiler nasıl temizlenmeli? Kiler temizlemin püf noktaları...

İLİŞKİLİ HABER

Kiler nasıl temizlenmeli? Kiler temizlemin püf noktaları...

BİR YORUM YAPIN 0