Türkiye'deki tatil yerleri içerisinde sosyal medyada en çok beğenilen yerler

Türkiye’deki tatil yerleri dört tarafı denize kıyısı olan yerlerde bulunuyor. Bu tatil yerlerini sosyal medyadan paylaşmak ise gittiğinizde ilk yaptığınız şey oluyor. Tatil günlerinde birbirinden güzel manzaralara sahip bu yerlerini keşfedebilirsiniz. Önce Türkiye'deki tatil yerlerini haberimizde gezin. İşte tüm güzel manzaraları ile keşfetmeye değer yazlık tatil yerleri.

Türkiye'deki tatil yerleri içerisinde sosyal medyada en çok beğenilen yerler
Türkiye'deki tatil yerleri içerisinde sosyal medyada en çok beğenilen yerler
GİRİŞ 06.04.2020 10:15 GÜNCELLEME 06.04.2020 10:16 KAYNAK HABER7

Sosyal medya insanların tercihlerini belirleyen en güçlü mecralardan. Bu yüzden gezilecek yerler araması yapan kişiler de sosyal medyada en çok beğenilen tatil yerlerini tercih etmek istiyor. Bu yerler yurt içinde herkesin bildiği yerler olduğu gibi henüz keşfi yapılmamış güzide mekanlar da olabilir. Tatile giden herkes sosyal medyada en çok Bodrum’dan söz ediyor. Bodrum tatil beldeleri arasında en çok konuşulan yer oluyor.  

 

 

TÜRKİYE'DEKİ TATİL YERLERİ

BODRUM 

Sosyal medyada en çok beğenilen tatil yeri olan Bodrum herksin her yaz ve kış gözde mekânı oluyor. On binlerce yerli ve yabancı turist Bodrum güzelliklerini takipçileri ile paylaşıyor. İşte Bodrum’un paylaşmaya değer güzellikleri.  

 

 

Sosyal Medyada En Çok Beğenilen Bodrum’da Fotoğraf Çekilecek Yerler  

Mavi tonlarına hayran kalacağınız Bodrum’da fotoğraf çekilecek yerler çok sayıda bulunuyor. Mavinin her çeşidi karelerinizi süsleyerek sosyal medyadaki bütün takipçilerinizin beğenisini toplayacak. 

-Gümüşlük 

Renkli çiçekleri ve değişik tarzı ile Gümüşlük en çok beğeni toplayan yerdir. Bodrum’a gittiğinizde burada çok güzel kareler çekilerek hesabınızda paylaşabilirsiniz. Muazzam manzara fonları sizin de içinizi mutluluk ile dolduracaktır. 

-Gümbet  

Bodrum’un tatil için tercih edilen en gözde yeridir. Daha çok gençler tarafından tercih edilen Gümbet,  yabancı turistlerin de tatil yeri olarak bilinmektedir. Burada yer alan antik tiyatro ve yel değirmenleri fotoğraf çekilmek için en ideal yerlerdir. Çok güzel manzara ile doğal kareler çıkartabilirsiniz. Bu kareler sosyal medyada büyük beğeni toplayacaktır.  

-Bargilya 

Çok eski bir yerleşim alanı olan Bargilya Antik Kenti, Bargilya Köyü’nde bulunmaktadır. Binlerce yıllık tapınak ve sütunlar burada yer almaktadır. Paylaşımlarınız için çok güzel kareler elde etmek burada zor olmayacaktır. Antik kenti ve diğer bütün güzellikleri en çok beğeniyi toplamak üzere fotoğraflayabilirsiniz.  

-Yalıkavak 

Çok güzel plajları ve yemyeşil doğası ile Yalıkavak fotoğraf çekilecek en güzel yerdir. Bodrum’a tatile gittiyseniz ve fotoğraf çekilmek için güzel bir yerler arıyorsanız diğer mekanlar ile beraber burayı da tercih edebilirsiniz. Burada doğanın ve denizin muhteşem büyüsü çok beğenilmektedir.  

RİZE 

Sosyal medyanın en çok beğeni alan kareleri yaylalardan çıkıyor. Herkes yaylalarda salıncaklarda çekindiği fotoğrafları ya da o güzel bulutları çekerek büyük beğeni topluyorlar. Doğal yaşamı seven herkes buralarda çekilen fotoğrafları görmezden gelemez.  

Rize'de Fotoğraf Çekilecek Yerler

-Gito Yaylası 

Güzel bir Karadeniz tatili yapmaya karar verdiyseniz en güzel fotoğrafları çekilmek üzere yolunuzu Gito Yaylası'na çevirebilirsiniz. Gito Yaylası Karadeniz’in en turistik ve en gözde yaylalarından biridir. Burada fotoğraf çekilmek için birçok renkli materyal de bulunmaktadır.  

-Pokut Yaylası  

Karadeniz yaylalarından Pokut da fotoğraf çekilmek için ideal yerlerden biridir. Burada yer alan salıncaklar yeni bir düzenleme ile kaldırıldı. Gittiğinizde bunun daha iyi bir fikir olduğunu anlayacaksınız çünkü manzaranın güzelliği salıncaklardan çok daha kıymetli. Tertemiz yaylada bulutlar ve yemyeşil orman çamları birleşerek en güzel kareleri çıkartmanız için size teslim oluyor.  

-Ayder Yaylası  

En güzel manzaraların yaylalardan çıktığı Karadeniz’de bir başka durak ise Ayder Yaylası’dır. Güzel manzaralar, yeşil ormanların arasındaki bulutlar size herkes tarafından beğenilecek en güzel kareleri çekme fırsatı sunar. Kendi fotoğraflarınızı da bu manzarayı arkanıza alarak çekilebilirsiniz.  

-Fırtına Deresi 

Rafting sporu için en iyi tercih yeri olan Fırtına Deresi fotoğraf çekilmek içinde en iyi rotalardan biridir. Fırtına köprüsü ve altında akan deresi ile burası sosyal medyanın en çok beğeni toplayan yeridir. Siz de takipçileriniz ile buranın eşsiz güzelliğini buluşturabilirsiniz.  

-Ağaran Şelalesi 

Çayeli’nde bulunan şelale doğanın en güzel manzarasına sahip yerlerimizden biridir. Burada çekilen fotoğraflar çok güzel şelale manzarasına sahip olur. Yüksek ve sarp bir kayadan akan şelale beyaz köpükler saçtığı için ‘Ağaran Şelalesi’ adını almıştır. Sosyal medyada çok kişide görebileceğiniz Ağaran şelalesi en çok beğeni alan fotoğraf arasında yer almaktadır. Burada hesabınız için güzel fotoğraflar çekilebilirsiniz.  

Önerilen içerik:  Karadeniz Gezisinde Ne Yenir?

ARTVİN 

Son zamanların en popüler tatil yeri de Artvin’dir. Sosyal medyada en çok beğeni alan fotoğraflar buradan da çıkmaktadır. Özellikle aşağıda belirtilen yerlerde çekilen fotoğraflar çok iyi beğeni alırken aynı zamanda da en çok ziyaret edilen yerler olmuşlardır. Herkes bu doğa harikası yerleri görmek için Artvin’e gitmektedir.  

Artvin'de Fotoğraf Çekilecek Yerler

-Karagöl 

Borçka’da yer Karagöl tabiatı ile sizlere yapay olmayan doğal bir ışık ve fon sunar. Burada çekildiğiniz fotoğraflarını ışıklı ve çok iyi manzaralı çıkacaktır. Yeşil doğadan daha iyi bir manzara varsa o da doğanın renklerinin yansıdığı çok güzel bir göldür. Karagöl sizlere bu fırsatı da muhteşem tabiatında sunmaktadır. Diğer milli parklarımıza ait bilgi almak için Türkiye'nin Görülmeye Değer Milli Parkları haberimizi okuyabilirsiniz. 

Karagöl'e ait daha detaylı bilgi sahibi olmak için daha önce yazdığımız Yeşilin Binbir Tonu:Karagöl yazımızı okuyabilirsiniz. 

-Cehennem Deresi Kanyonu 

Cehennem Deresi Kanyonu en güzel kanyonlarımızdan biridir. Sosyal medya için fotoğraf çekilecek yerlerden olmasının sebebini de bu manzarasından almaktadır. Artvin gezisi yapan kişilerin buraya uğraması kesinlikle tavsiye edilir. Diğer kanyonlarımız da en az burası kadar güzeldir ve beğeni alan yerlerdir. Diğer kanyonlarımıza ait detaylı bilgi almak için daha önce yazdığımız Türkiye’de Hayran Kalacağınız Doğa Harikası 10  Kanyon haberimizi okuyabilirsiniz.  

-Delikli Kaya 

Gerçekten bir saklı cennet olan yeni keşfedilen Delikli Kaya Artvin’de yer alıyor. Sosyal medyada en fazla beğeni toplayan bir yere gitmek istiyorsanız burayı tercih edebilirsiniz. Burası henüz keşfedildi ve herkes tarafından da beğenilen bir yer. Doğal oluşum ile meydana gelen delikten akan bir şelale yedi metre yükseklikten yere düşüyor. Düştüğü yer de harika bir görünüme sahip. Bölgenin son zamanlarda en çok gezilen yeri.  

SIĞACIK 

Son zamanlarda popüler olan yerlerden biri de Sığacık. İzmir’de yer Sığacık bu yazın en popüler mekânı oldu. Sosyal medya paylaşımlarında en fazla Sığacık paylaşıldı. Sığacık’ta yer alan gezme yerleri ve manzaraları ise çok beğeniliyor.  

Sığacık'ta Fotoğraf Çekilecek Yerler

-Sığacık Kalesi 

Huzur bulmak isteyenlerin ilk adresi olan Sığacık küçük bir balıkçı kasabasıdır. Sığacık Kalesi de bu huzuru sağlayan mekanlardan biri. Varlığı Selçuklu zamanına uzanan bir tarihi eser. Burada tepeye çıktığınızda manzara sizi büyüleyecek fotoğraf makinenizde harika kareler bırakacaktır.  

-Teos Antik Kenti 

Tarih mekanların atmosferini seviyorsanız burası da tam size göre. Burada çekilen fotoğraflar da bu atmosferi yansıtmak için en iyi araçlar. Sosyal medya için yine burada da birbirinden güzel fotoğraflar çekilebilirsiniz.  

-Kaleiçi Sokakları  

Sığacık taş evleri de herkesi kendine hayran bırakacak tarzdadır. Başka çok az yerde böyle taş evler ve marjinal sokaklar bulunur. Burada elde ettiğiniz kareler eşsiz güzellikte olacaktır. Sığacık’a gittiğinizde Kaleiçi sokaklarını da gezmeyi ihmal etmeyin.  

SULUADA 

Mavi denizi le sizlere çok güzel manzara sunana bir yer de Suluada’dır. Yeşil ve mavi uyumunu bir de burada fotoğraflayabilirsiniz. Çok güzel kareler çıkacağına şüpheniz olmasın. Turkuaz maviden koyu mavi renge kadar her tonda renk görmek mümkündür. Ayrıca suyun temizliği de herkesi kıskandıracak kadar güzeldir. Beyaz kum plajı ile turkuaz mavisi suları birleştiğinde buradan beğenilmeyecek fotoğraf çıkartmak imkansız hale gelir.  

Bu da ilginizi çekebilir: Türkiye'de Kamp Yapmak İçin En İyi 10 Doğal Alan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL