Türkiye'deki muhafazakar tatil yerleri- Yaz ve kış adresleri

Türkiye'deki muhafazakar tatil yerleri ailelerin tatil planları içerisinde yer almaya başladı. Bütün yılın yorgunluğunu kendilerine özel alanlarda atmak isteyen aileler için ülkemizde çok güzel adresler bulunuyor. Yaz ve kış adresleri için tercih edilen yerler hem ailelerin ihtiyaçlarını gözetirken hem de tesettürlü hanımlar için özel alanlar sunuyor. Gelin ülkemizdeki bu helal tatil adreslerini beraber keşfedelim.

Türkiye'deki muhafazakar tatil yerleri- Yaz ve kış adresleri
Türkiye'deki muhafazakar tatil yerleri- Yaz ve kış adresleri
GİRİŞ 10.02.2020 11:57 GÜNCELLEME 12.02.2020 11:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye'deki muhafazakâr tatil yerleri bütün ailelerin tatil planları içerisinde yer alır hale geldi. Ailelere özel kullanım alanları sunan bu yerler tesettürlü hanımlar için tatil yerlerini daha uygun hale getirdi. Mahremiyete önem vererek İslami hususlara göre yiyecek içecek servisi yapan bu adresler, sadece muhafazakâr ailelerin değil mahremiyetine önem veren ve özel alanlarda çocuklarıyla vakit geçirmek isteyen anne- babaların tercihi oluyor. Ülkemizde helal tatil adresleri bir hayli fazla. Bütün yılın yorgunluğunu kendinize özel alanlarda atabilirsiniz. Hem de bu tatil adreslerinde gezilecek yerleri keşfederek güzel bir yaz geçirebilirsiniz.  

 

 

Türkiye'deki muhafazakâr tatil yerleri sadece yaz değil kış rotalarında da bulunuyor. Kayak yapmak için gideceğiniz yerlerde de aynı şekilde helal ürünlerle servis yapılan yerler bulabilirsiniz.  

TÜRKİYE’DEKİ MUHAFAZAKAR TATİL YERLERİ  

Ege’de, Akdeniz’de ve daha birçok ilimizde hem tarih hem de doğal güzelliklerle bezeli zenginlikler içinde çok güzel tatil yerleri bulunuyor. Herkesin akın ettiği, yazın tadını en iyi çıkartacağınız adreslerde dilediğiniz gibi tatilinizi yapabileceğiniz yerler yok değil. Helal tatil kavramına uygun olarak alkolsüz, İslami hususlara uygun yemeklerin servis edildiği yerlerde yaz tatilinizi gönül rahatlığı ile yapabileceğiniz adresler mevcut. Bu yerlerin bazı adreslerinde ise aileler için, tesettürlü hanımlar için özel alanlar dahi bulunuyor. Türkiye’deki muhafazakâr tatil yerleri bu yaz sizleri bekliyor.  

 

 

YAZIN GİDİLECEK MUHAFAZAKAR TATİL ADRESLERİ

Yaz tatili için tercih edeceğiniz yerler nereler? Ege’de ve Akdeniz'de tatil yerleri ile zengin ülkemizde helal tatil için fırsatlar da bir hayli fazla bulunuyor.  

Bodrum, Çeşme, Kuşadası gibi tatil cennetlerinde hanımlara özel plajlar, havuzlar ve güneşlenme yerleri bulunuyor. Ayrıca helal tatil için konaklama yerleri de burada sayıca fazla. Yaz tatiliniz için bu adresleri tercih edebilirsiniz. Çocuklar için de eğlence yerleri buralarda onlar için özel olarak dizayn edilmiş halde.  

Ege Bölgesi’nde Muhafazakâr Tatil Yerleri  

Ege Bölgesi sadece Türkiye’den değil dünyadan binlerce turist alan bir bölgemiz. Buradaki tatil yerleri her yıl binlerce misafiri ağırlıyor. Türkiye'den de ailelerin tercihi olan bu yerlerde İslami hususlara uygun hizmet veren adresler var. Bodrum, Çeşme, Fethiye ve Marmaris tatiliniz için tercihi edebileceğiniz güzide noktalar. Burada muhafazakâr tatil köyleri ve villaları her geçen yıl daha fazla açılıyor.  

Marmaris’teki helal tatil köylerini tercih edebileceğiniz gibi Ölüdeniz ’de dini hususlara uygun hizmet veren otelleri tercih edebilirsiniz. Hanımlara ve erkeklere özel tesisler bulunan bu yerlerde çocuklarınızla beraber de vakit geçireceğiniz yerler bulunuyor. Kuş cıvıltıları içerisinde, doğanın ortasında huzurlu tatil geçirmek Ege’de mümkün. Masmavi denizin tadını da çıkartarak ailenizle kaliteli bir tatil geçirebilirsiniz.  

Muhafazakâr tatil yerleri içerisinde sadece oteller değil villalar da bulunuyor. Buralarda da yine kendiniz için özel alan bulabilir istediğiniz gibi tatilinizi yapabilirsiniz. Mahremiyete önem veren bu yerler herkesin tercihi olacaktır. Daha iyi bir filtreleme için HalalBooking adresini kullanabilirsiniz. Buradan dilediğiniz özelliklerde ve fiyatta otel seçeneklerini görmeniz mümkün. 

Bodrum Bitez’de tamamen İslami hususlara göre dizayn edilmiş hizmet veren villalar bulabilir buralarda doğa ile iç içe vakit geçirebilirsiniz.  

Akdeniz Bölgesi’nde Muhafazakâr Tatil Yerleri 

Kumluca, Alanya, Side, Kemer, Serik gibi yerlerde Ege bölgesinde olduğu gibi muhafazakâr konaklama yerleri bulabilir kendiniz için özel alanlarda huzurla tatilinizi yapabilirsiniz. Hem muhafazakâr tatil konaklama yerlerinde keyifle vakit geçirebilir hem de çevredeki doğal ve tarihi güzellikleri de keşfedebilirsiniz. Çok güzel bir tatil için bu yaz da Akdeniz sizi çağırıyor.  

KIŞIN GİDİLECEK MUHAFAZAKAR TATİL ADRESLERİ

Kış her sene daha fazla kendini gösteriyor. Zorlu şartları bir yana en güzel kış adresleri de ülkemizde bulunuyor. Yükseltisi fazla olan ülkemizde birbirinden güzel kayak merkezleri bulunuyor. Bu kayak merkezlerinde ailelerinizle çok güzel vakit geçirebilir harika bir kış tatili yapabilirsiniz. Tüm gün kayak yaptıktan sonra kadınlara ve erkeklere özel alanlarda havuz keyfi yapmak çok büyük rahatlık verecektir. Helal tatil anlayışı ile hizmet veren yerlerde kayak yerleri alkol bulundurmuyor ve mahremiyete de önem veriyor.  

Uludağ sizlere yukarıda belirtildiği üzere alkolsüz mekanları ile güzel tatil adresleri sunuyor. Tercih edebileceğiniz güzel bir yerdir ve planlarınıza dahil edebilirsiniz. Alkol bulunmayan kayak otellerini burada keşfederek kış tatilinizi yapabilirsiniz. Ardından kadınlara ve erkeklere özel olarak yapılan spalardan faydalanarak rahatlayabilirsiniz. 

Uludağ’da güzel bir kış tatilinin ardından Bursa’da gezilecek yerleri keşfe çıkabilirsiniz. Harika gezi yerleri bulunan Bursa’nın görmeye değer adresleri bir hayli fazla. Doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi yerleri de var.  

Kartepe’de helal özellikli kış tatili yapabileceğiniz yerlerden biri. Kartepe Kayak Merkezi tüm güzel detayları ile sizleri bekliyor. Kış bitmeden ziyaret edebileceğiniz muazzam bir adres. HalalBooking adresinden kış tatili için yerlerin detaylı bilgisine ulaşabilirsiniz.  

Türkiye’deki muhafazakâr tatil yerleri yukarıda sayılan yerlerden oluşuyor. Buradaki adreslerden dilediğiniz tercih ederek çok güzel bir tatil yapabilirsiniz. Bütün iş stresini atabileceğiniz ve rahatlamak için tercih edebileceğiniz bu noktalar sizlere özel kullanım alanları sunduğu gibi İslami hususlara uygun olarak yiyecek içecek servisi sunacaktır.  

 

YORUMLAR 5
  • Serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Napalim kardes kendimize hayati zindan ettik yetmedi cocuklarimizadami zindan edelim? Yoksa imkanin otur oturdugun yerde insanlarada dil uzatma
    Cevapla
  • büyükdoğu 4 yıl önce Şikayet Et
    doğu türkistan, arakan, patani, somali, sudan, libya, mısır, filistin, suriye, yemen, bosna, kırım, çeçenistan, dağıstan,habeşistan da müslümanlar zulme uğrasın, siz tatil düşünün.
    Cevapla
  • isimsiz Kahraman 4 yıl önce Şikayet Et
    muhafazakar yazdigi zaman fiyatlar 4 e katlaniyor ne hikmetse
    Cevapla
  • brhn 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma. Muhafazakar tatil yoktur. Diyelim ki kadınlar plajı. Kadın mayolu, diğer kadın o kadına bakıyor. Kadın kadın diz kapağı ile göbek arasına kendi arasında dahi bakamaz. Somuçta harama bakmış oluyor. Aynı durum erkekler arasında da geçerli olduğuna göre nasıl olacak. Ancak karı ve koca özel havuza girer olur biter. Yoksa yanında çocukları varsa yine günahç Siz çıkmışsınız hala böyle haberler yapıyorsunuz. Müslüman ibadetine dikkat eder öyle tatil işlerini geçin. Dünyanın hali ortadayken bırakın sefa işlerini.
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Paranın bazı kapıları açtığını anlamamışsın.
    Cevapla