Yasağa rağmen akın edilen plaj polis tarafından kapatıldı

Koronavirüs tü dünyayı etkilediği gibi uzak kıta Avutralya'yı da vurdu. Vaka sayılarındaki artışlar nedeniye bir dizi önlemi hayata geçiren ülke yönetimi bu da yeterli kalmayınca yeni planları devreye soktu. Sidney'in Bondi Plajı'na akın eden vatandaşlar durumu fotoğraflayarak sosyal medyaya da atınca polis plajı kapatmak zorunda kaldı.

Yasağa rağmen akın edilen plaj polis tarafından kapatıldı
Yasağa rağmen akın edilen plaj polis tarafından kapatıldı
GİRİŞ 22.03.2020 12:54 GÜNCELLEME 22.03.2020 12:54 KAYNAK HABER7

Avustralya'nın ünlü planı Bondi, Koronavirüs önlemleri nedeniyle kapatıldı. Ülkede vaka sayılarında yaşanan artış nedeniyle önlem paketlerini devreye sokan yönetim, plajlara akın edilmesi karşısında yeni bir planı yürürlüğe soktu.

PLAJ KAPATILDI

Avustralya polisi yüzlerce kişinin virüs salgınını dinlemeden akın ettiği plajı yasaklamakta çare buldu. Avustralya'nın ünlü plajlarından biri olan Bondi Plajı'na dün yüzlerce insan virüs salgını dinlemeden akın etti. Plaj görüntülerinin sosyal medyada geniş yer bulması üzerine polis harekete geçti. 

Sidney'in Bondi Plajı corona virüs önlemleri kapsamında kapatıldı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar büyük tepki topladı. Zira plajın salgına rağmen dolu ve insan sirkülasyonu açısından oldukça canlı konumda olduğu görüldü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL