Siirt

30 Ağustos Zafer Bayramı

12:20 29 Ağustos 2015
30 Ağustos Zafer Bayramı

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Tutulmaz, İstiklal Savaşı'nı taçlandıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu müjdeleyen, tüm imkansızlıklara rağmen halkın sarsılmaz azmi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılan büyük zaferin 93. yıl dönümüne ulaşmış olmanın heyecanını, milletçe hep birlikte gururla yaşadıklarını belirtti.

Şanlı zaferin, milli birlik ve beraberliğe, kardeşliğe zarar vermeye çalışan şer odaklarına karşı, birlik ve beraberlik içinde olduklarının en somut nişanelerinden biri olduğunu ifade eden Vali Tutulmaz, şunları kaydetti:

"Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine, Milletimizin huzuruna, barış ve kardeşlik iklimine yönelik hain saldırıları yapan karanlık güçlerin şer odakları, asla kötü emellerine ulaşamayacaklar. Her türlü terörle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devem edecektir. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.