Siirt

Batman Ticaret Borsası, Siirt’te hizmet vermeye başladı

10:42 06 Ekim 2015
Batman Ticaret Borsası, Siirt’te hizmet vermeye başladı

Batman Ticaret Borsası, Siirt’te bulunan esnaf, çiftçi ve tüccara hizmet vermek amacıyla irtibat bürosu açtı.

Batman Ticaret Borsası, Siirt’te irtibat bürosu açarak esnaf, çiftçi ve tüccara hizmet vermeye başladı.

Kısa bir süre önce TOBB ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan izin alarak Siirt İl Sınırlarını da kendi kapsamına bağlayan Batman Ticaret Borsası, Siirt’te bulunan esnaf, çiftçi ve tüccarlara hizmet vermek amacıyla irtibat bürosu açtı.

Batman Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, yaptığı açıklamada, yıllardır en ufak bir işlem için çevre borsalara gitmek zorunda kalan Siirtli esnaf, sanayici ve tüccarların bu mağduriyetini gidermek amacıyla yoğun bir çalışma sonucu TOBB’dan ve ilgili Bakanlıktan izin alarak irtibat bürosunu açtıklarını belirtti.

Siirt’te Ticaret Borsası’na tabi ürünleri alıp-satan esnaf, sanayici ve tüccarların, Batman Ticaret Borsası’nın hizmetlerinden kolaylıkla faydalanacaklarını dile getiren Güneş, şöyel dedi:

"Yıllardır iki kat fazla zirai stopaj ödeyen esnaf, bu zarardan da kurtulmuş olacaktır. Bu süreç içinde Siirt’te görüştüğümüz STK yöneticilerinin de duyduğu memnuniyet ve isteklilik bizleri son derece mutlu etti. Siirt’in en işlek caddesi olan Lise caddesinde yerinde hizmet birimini açtık."

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu da, Batman Ticaret Borsasını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.