Siirt

Siirt’te "Seçim Güvenliği" toplantısı yapıldı

14:54 07 Ekim 2015
Siirt’te "Seçim Güvenliği" toplantısı yapıldı

Siirt Valiliği'nde, siyasi parti temsilcileri ile "Seçim Güvenliği" toplantısı yapıldı.

 Siirt Valiliği'nde, siyasi parti temsilcileri ile "Seçim Güvenliği" toplantısı yapıldı.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında düzenlenen toplantıda, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasının sağlanması amacı ile seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında alınması gerekli tedbirler görüşüldü.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Tutulmaz, seçim güvenliği ile ilgili olarak, bir hafta öncesinde de ilgili kurumların katılımı ile bir toplantı yapıldığını belirtti.

Seçimlerin huzurlu, güvenli bir atmosferde yapılmasını hedeflediklerini belirten Vali Tutulmaz, şöyle konuştu:

"Seçimlerin, barış ve demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşmesini arzu ediyoruz. Seçime girecek tüm partilerin seçim propagandası yaparken, birbirlerine karşı saygılı ve hoşgörülü davranması gerekir. Seçim sürecinde her türlü güvenlik tedbiri alındı. Kamu düzenini ve esenliğini bozmaya yönelik hiçbir hukuk dışı eyleme asla izin verilmeyecek."

Seçime katılan bütün siyasi partilere, adaylara başarılar dileyen Vali Tutulmaz, seçimlerin Siirt’e, Türkiye'ye ve millete hayırlı olmasını temenni etti.

Toplantıya, Siirt İl Jandarma Komutanı Albay Halidun Eren, Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan ve siyasi parti il başkanları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.