Siirt

Taşeron işçilere kadro müjdesi

17:54 22 Mart 2016
Taşeron işçilere kadro müjdesi

Güvenlik-İş Sendikası İl Temsilcisi Orhan Erol, taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin, "Allah'ın izniyle 9 yıllık emeğimizin karşılığını alıyoruz. Çok sevinçliyiz, Allah devletimize zarar vermesin." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan taşeron işçilerin kadroya alınması yönündeki açıklama, Siirt Üniversitesinde taşeron işçi olarak çalışan 65 güvenlik görevlisini de mutlu etti.

Orhan Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Davutoğlu'nun AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı, "Asıl işlerde çalışan personelimizi kamuya alıyoruz. Ayrıca, yardımcı işlerde çalışan kardeşlerimizi de kamuya almayı kararlaştırdık. Böylece ister asıl iş olsun, ister yardımcı iş olsun dışarıda kalan tek bir taşeron işçisi kalmayacak inşallah" şeklindeki açıklamasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Bugün 9 yıldır bekledikleri kadro müjdesini almanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Erol, "Devletimizin bize vereceği kadro için teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah'ın izniyle 9 yıllık emeğimizin karşılığını alıyoruz. Çok sevinçliyiz, Allah devletimize zarar vermesin." diye konuştu.

- "Allah Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızdan razı olsun"

Güvenlik görevlilerinden Zeynel Abidin Oran da Siirt Üniversitesinde 6 yıldır çalıştığını belirterek, sürekli kadro beklentisi içerisinde olduklarını dile getirdi.

Kadro beklentilerinin Başbakan Davutoğlu'nun müjdesi ile gerçekleştiğini dile getiren Oran, "Yıllardır bu umutla yaşıyorduk, bu umut da gerçekleşiyor. Bugün haberleri izlediğimiz vakit ailemizle bayram yaşadık. Bugün işten eve gidince ailemizle bu mutluluğu yaşayacağız. Allah Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızdan razı olsun." şeklinde konuştu.

Mehmet Seydan Tanık da emeklerinin karşılığını kadro müjdesi ile aldıklarını ifade ederek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ettiğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.