Siirt

Hadis yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeyrek altın

15:43 10 Haziran 2016
Hadis yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeyrek altın

Siirt İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonun'da düzenlenen programda, ilk kategoride 40 hadis ezber yarışmasında 53 öğrenci, ikinci kategori olan 80 hadis ezberleme yarışmasında 9 öğrenciye, 3. kategori olan 120 hadis ezberleme yarışmasında ise 3 öğrenci başarılı oldu. Başarılı her bir öğrenciye birer çeyrek altın verildi.

Siirt İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen hadis yarışmasında dereceye giren öğrencilere 80 çeyrek altın verildi.

9,10,11 ve 12. sınıflar düzeyinde Peygamberimizin hayat ölçütleri hadis, anlam ve açıklamaları yazılısı yapılan yarışmada 12 öğrenci başarılı oldu. Başarılı her öğrenciye birer çeyrek altın verildi.

Ayrıca okul içi yarışmalar kapsamında Kur’an-ı Kerim'den Nisa ve Maide sürelerinin mealinden yarışmaya katılan öğrencilerden birinciye 3, ikinciye 2 ve üçüncüye 1 çeyrek altın verildi.

Okulda 40 kitap okuyarak en fazla kitap okuyan öğrenci de bir çeyrek altınla ödüllendirildi.

Sancaklar Vakfı sponsorluğunda gerçekleştirilen ödül törenine, İl Müftüsü Faruk Arvas, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, Simyader Başkanı Necmettin Çiçek, İHH Başkan Vekili Sadullah Eldemir, İmam Hatip Okulları müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.