Siirt

Emekli olacak öğretmenler son kez karne dağıttı

18:37 17 Haziran 2016
Emekli olacak öğretmenler son kez karne dağıttı

Çelik, sağlık sorunları nedeniyle emekliye ayrılmak zorunda kaldığını belirterek, "Tabii bu kararı alırken gerçekten üzüldüm. Niye üzüldüm? Çünkü bugüne kadar 37 yıllık hizmetim var. Bundan sonra da Allah izin verirse eğitimden kopmamak şartıyla yaşamımı sürdürmeye çalışacağım." diye konuştu.

Siirt Alp Arslan İlkokulu'nda öğretmenlik yapan ve emeklilik dilekçesi veren Mehmet Naci Gönüllü ve Süleyman Çelik, öğrencilerine son kez karne dağıttı.

Öğrencileriyle son kez karne heyecanı yaşayan öğretmen Çelik, yaptığı açıklamada, 37 yıllık eğitimcilik görevini bugün noktaladığını söyledi.

Hizmette 37 yılını dolduran eğitimci Gönüllü de öğrencileriyle son kez bir arada olmamanın hüznünü yaşadığını dile getirdi.

Gönüllü, şunları kaydetti:

"Nöbet değişimi vaktinin geldiğini düşünerek sadece deneyimlerimizi genç arkadaşlara anlatarak onlara yerimizi devretmekten büyük mutluluk ve keyif duymaktayız. Şu anda ilk öğretmenliğe başladığım anki heyecanımı yaşamaktayım. Bu benim son karne dağıtma törenim olacak. Onun için ayrıca heyecanlıyım. Bu nedenle göreve başlayacak öğretmenlere şunu söylemek isterim, bu işi mutlaka severek yapalım, sevmeden hiçbir iş başarılmaz. Öğretmenlik de severek yapılacak işlerin en başında gelir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.