Siirt

Siirt'te kaçak su ile mücadele

17:36 23 Mayıs 2017
Siirt'te kaçak su ile mücadele

Siirt Belediyesi, çalışan ekiplerin kaçak su ile mücadeleye devam ettiği ve vatandaşlardan gelen ihbarların anında değerlendirildiğini bildirdi.

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamada, halka tavziatı yapılmakta olan su kaynaklarının ıslahı ve şehre kesintisiz suyun verilmesi amacıyla kaçak kayıp oranını ve kullanımı önleme hizmetleri çerçevesinde kurum bünyesinde yeterli personel ve donanım tedarik edilerek kaçak kayıp tespit ve önleme ekipleri oluşturulduğu ifade edilen açıklamada, şehir içinde takip ve tespitlere başlanmış olup, çalışmalara sonuç alınıncaya kadar sürekli ve kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

Açıklamada, "Duyarlı vatandaşlarımızın, kaçak su kullanan kişileri belediyemizin 185 no’lu telefonunu arayarak veya SİSKİ Müdürlüğüne şikayetlerini yapmaları önemle destek sağlayacaktır. Bu bir insani görevdir. Lütfen kaçak su kullanmayalım, kullandırtmayalım ve kullananları ihbar edelim. Çünkü su hayattır, su gelecektir ve geleceğimizin elinden hep birlikte tutalım." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.