Siirt

Siirt’ten kısa kısa

22:36 25 Mayıs 2017
Siirt’ten kısa kısa

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi zabıta ekipleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince Ramazan öncesi gıda denetimi yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, kentte faaliyet gösteren fırın ve unlu mamulleri imalathanelerinin denetlenerek, işletme sahiplerinin de hijyen ve gramaj konusunda uyarıldığı belirtildi.

Ramazan boyunca denetimlerin süreceği ifade edilen açıklamada, "Ramazan ayında halkın sağlığını ön planda tutarak, gıda kontrolleri hususuna büyük önem veriyoruz. Fırınlarda genel temizlik, portör ve sağlık muayene cüzdanlarının da kontrolünü gerçekleştirerek eksikleri sözlü ve tutanaklar halinde belli süre vererek uyarıda bulunuyoruz." denildi.


- Sosyal Destek Projesi

Siirt Belediyesi ile Siirt Üniversitesi işbirliği ile yürütülen "Sosyal Destek Projesi” kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım verildi.

Üniversite öğrencilerinin gönüllü olduğu projede, Doluharman Köyü İlkokulu ve öğrencilerine çeşitli destekler sağlandı.

Proje sorumlusu ve Siirt Üniversitesi öğretim görevlisi Sedat Çelik, yaptığı açıklamada, projenin, Siirt Valiliği, sivil toplum kuruluşları, kardeş üniversiteler ve esnafın desteğiyle yürütüldüğünü söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.