Siirt

Siirt'te sünnet şöleni

18:01 26 Mayıs 2017
Siirt'te sünnet şöleni

Siirt Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, sünnet şöleni kapsamında 300 çocuğu sünnet ettirecek.

Siirt Devlet Hastanesinde yapılan sünnet şöleninde ilk olarak 41 çocuk sünnet ettirildi.

Merkezi İstanbul'da bulunan vakfın Siirt temsilcisi Nevzat Amcalar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte başlattıkları başvurularla 300 çocuğu sünnet ettireceklerini söyledi.

Sünnet için müracaat eden ailelerle irtibata geçtiklerini dile getiren Amcalar, şöyle konuştu:

"Vakfımız adına özellikle yardıma muhtaç ailelerin çocuklarını sünnet etmek istiyoruz. Yaz tatilinde güzel bir şölenle çocuklarımızı sünnet ettirmeye başladık. Siirt halkı ve iş adamlarının da desteğiyle güzel bir program oluyor. Önceliğimiz savaş mağduru çocukları sünnet etmektir. 300 çocuğu sünnet etmeyi düşünüyoruz. Talep arttığı takdirde bunu artırmayı düşünüyoruz."

Amcalar, bu ay içinde Siirt Devlet Hastanesinde vakfa şimdiye kadar müracaat eden şimdiye 41 çocuğu sünnet ettirdiklerini belirtti.

Amcalar, "Desteklerinden dolayı Siirt Vakfı Genel Merkezi, Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Muzaffer Aslan, üroloji uzmanı Dr. Serkan Çarkçı, tekniker Şener Tanık ve hastane yönetimine, kirvelik eden iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Bu organizasyonumuzda yanımızda yer alarak kirve olmak isteyenleri de bekliyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.