Siirt

Vali Atik'ten köy ziyaretleri

14:41 23 Eylül 2017
Vali Atik'ten köy ziyaretleri

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Eruh ilçesine bağlı Okçular ile Pervari ilçesine bağlı Doğanca köylerini ziyaret etti.

Okçular köyünde köy muhtarı Naim Alpaslan ve vatandaşlar tarafından karşılanan Atik, Köy Meydanı'nda vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Atik, Yazlıca (Herekol) Dağı eteklerinde bulunan Okçular köyünün terörle mücadelede büyük kahramanlıklar gösterdiğini belirtti.

Okçular köyünün hizmetlerin en güzeline layık olduğunu belirten Atik, "Amacımız köylü vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde çözerek, herkesin doğduğu topraklarda yaşaması ve doymasını sağlamaktır. Huzur ve güven ortamını güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Devletimiz, teröre asla fırsat vermeyecektir. Ülkemizin birliği, bütünlüğü, esenliği, halkımızın geleceği için ne gerekirse onu yapmaya bütün gücümüzle devam ediyoruz." dedi.

Okçular köyünde incelemelerini tamamlayan Atik, Pervari ilçesine bağlı Doğanca köyünü de ziyaret ederek, köy muhtarı Hüseyin Bakırhan ve köylülerin sorun ve taleplerini dinledi.

Atik'e ziyaretinde, Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Benek, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ve Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç da eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.