Siirt

Siirtli kuaförler öğrencilere ücretsiz hizmet verdi

18:28 18 Şubat 2018
Siirtli kuaförler öğrencilere ücretsiz hizmet verdi

Siirt Berberler ve Kuaförler Derneği üyeleri, düzenledikleri etkinlikle kız öğrencilere ücretsiz saç kesimi ve cilt bakımı hizmeti verdi.

Siirt Berberler ve Kuaförler Derneği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen, Bir Elin Nesi Var İki Elin Sesi Var Projesi kapsamında Zeynep Hatun Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte dernek üyesi kuaförler, 60 kız öğrenciye ücretsiz saç kesimi ve cilt bakımı hizmeti sundu.

Dernek Başkanı Mehmet Refik Zamur, yaptığı açıklamada, derneğin kuruluş amacının vatandaşlara daha iyi hizmet vermek olduğunu belirterek, "Yürüttüğümüz projeyle 60 kız öğrencimizin cilt ve saç bakımını yaptık. Projeye destek veren İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Siirt Belediyesine teşekkür ediyorum." dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Butur da anlamlı projeyi gerçekleştiren Siirt Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanlığına ve destek veren herkese teşekkür etti.

Butur, projenin ilerleyen günlerde erkek öğrencilere yönelik de sürdürüleceğini ifade ederek, bu tür projelerin yaygınlaşması gerektiğini aktardı.

Etkinliğin sonunda Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu tarafından öğrencilere ayakkabı hediye edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.