Siirt

Kurban Bayramı'na doğru

12:13 17 Ağustos 2018
Kurban Bayramı'na doğru

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Atik, mesajında, bayramların toplumsal birliği sağlayan, milli birlik ve beraberliğin vazgeçilmez unsurları olduğunu bildirdi.

Bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği ve kardeşçe kucaklaştıkları müstesna günler olduğuna değinen Atik, mesajında şunları kaydetti:

"Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeli ve birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız. Büyük bir millet olma şuuru içerisinde; barış ve huzur iklimimizi, kardeşlik hukukumuzu zehirlemek ve ülkemizi ekonomik saldırılarla çökertmek isteyen karanlık güçlerin hain emellerini boşa çıkarmalı, kardeşlik duyguları içerisinde huzur ve güven dolu aydınlık bir geleceği hep birlikte ileriye taşımalıyız. Bu anlamı günde, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bizlere kutsal bir emaneti olan yakınları, eşleri, çocukları, yaşlı ana ve babaları asla yalnız kalmayacaktır. Hem devletimizin, hem de milletimizin kolları onları daima şefkatle saracaktır. Hedefimiz huzur ve güven ortamında, ilimizi bulunduğu yerden daha ileriye götürmek ve hizmetin en güzeline layık olan değerli Siirt halkına da daha iyi bir yaşam kalitesi sunacak hizmetler üretmektir."

Atik, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

- Milletvekili Ören

Milletvekili Ören de huzur ve güven ortamı içerisinde mübarek bir Kurban Bayramı'nı daha karşılamanın heyecanını yaşadığını ifade etti.

Bayramın İslam aleminin birlik ve beraberliğini pekiştirmesini dileyen Ören, şunları aktardı:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ülkemiz, Allah'ın izni ve milletimizin de desteğiyle her geçen gün daha da güçleniyor. Ülke sınırlarımız içinde ve dışında bizlerin birlik, beraberlik ve huzuruna kastetmek isteyenlerin oyunları, her seferinde ümmet olma bilinciyle hareket eden bu aziz milletimizin ortak akıl ve el birliğiyle bozulmakta, bozulmaya da devam edecektir. Ülkemizi ve hedefimizi hedef alan hiçbir hareket hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum. Tüm İslam aleminin mübarek bayramını tebrik ediyorum."

- Belediye Başkan Vekili Taşkın

Belediye Başkan Vekili Taşkın da bayramın hayırlara vesile olmasını diledi.

Bayramların hayırlı günlerin en başında geldiğini ifade eden Taşkın, şunları kaydetti:

"Bayram yakınlıktır, yakınlaşmadır. Kurban Bayramı'nın bütün insanlığımızın kalplerinin birbirine yakınlaşmasını sağlamasını temenni ediyorum. Bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.''

- İl Emniyet Müdür Vekili Kızılay

İl Emniyet Vekili Kızılay da bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte huzur ve güven içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

İl Emniyet Müdürlüğü olarak amaçlarının hizmet kalitesini arttırmak ve üstlenmiş oldukları vatandaşın huzur ve emniyetini, can ve mal güvenliğini sağlama görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek olduğunu belirten Kızılay, şunları ifade etti:

"Emniyet Müdürlüğümüz, bu düşünce ve anlayışı kendine rehber edinerek, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en iyi şekilde, huzur ve güven ortamında geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri almıştır. Siirt Emniyet Müdürlüğü personeli, siz değerli vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için 24 saat görevi başındadır. Karşılaştığınız her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikayet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat telefonu her an hizmetinizdedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.