Siirt

Siirt'te tıp fakültelerine 26 öğrenci kazandıran okula ziyaret

16:35 27 Eylül 2018 1 Yorum Var
Siirt'te tıp fakültelerine 26 öğrenci kazandıran okula ziyaret

Siirt'te farklı üniversitelerin tıp fakültelerine 26 öğrenci kazandıran Siirt Türk Telekom Fen Lisesi öğretmenlerine teşekkür belgesi verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, beraberinde Müdür Yardımcısı İrfan Sağlam ve Şube Müdürü Mithat Ege ile Siirt Türk Telekom Fen Lisesini ziyaret etti.

Okul Müdürü İdris Yolbaş'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Güneş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında okulun yerleştirme sonuçlarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Öğretmenlerle görüşen ve okuldan mezun olan 26 öğrencinin farklı üniversitelerin tıp fakültelerine yerleştiğini anımsatan Güneş, "Bunun yanında 21 öğrencimiz ise üniversitelerimizin diş hekimliği, eczacılık, hukuk, mühendislik, mimarlık ile fiziksel tıp ve rehabilitasyon bölümlerine yerleşti. Bu başarıda emeği geçen okul idaremiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve en önemlisi de öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

Güneş, okul müdürlüğüne atanan Yolbaş'a da hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yolbaş da Güneş'e teşekkür ederek, "Öğrencilerimizin hedefledikleri üniversitelere yerleşmeleri için okul olarak el birliğiyle çalışıyoruz. İnşallah okulumuzun başarısı her geçen gün daha da artacak. Öğrencilerimizin başarısı için gereken bütün koşulları sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Güneş, öğretmenlere teşekkür belgesi takdim etti.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Serpil ESER 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim okulunuzu ve tüm öğretmenleri...
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.