Siirt

Öğretmenler kavga etti, öğrenciler ayırdı

08:27 26 Ekim 2019
Öğretmenler kavga etti, öğrenciler ayırdı

Siirt ve ilçelerinde görevli öğretmenler, futsal turnuvasında kavga etti. Kameraya da yansıyan öğretmenlerin kavgasını öğrenciler ayırdı. Siirt Valiliği, futsal turnuvasında kavga eden öğretmenler hakkında inceleme başlattı.

Merkez ve ilçelerde görevli öğretmenler arasında Siirt Spor Salonu'nda Futsal Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan öğretmenler, maç sonrası bilinmeyen nedenle kavga etti. Birbirlerine tekme ve yumruklar atan öğretmenlerin kavgasını, maçı izleyen öğrenciler güçlükle ayırdı. Kavga anları kameraya da yansıdı.

ÖĞRETMENLER HAKKINDA İNCELEME

Siirt Valiliği, futsal turnuvasında kavga eden öğretmenler hakkında inceleme başlattı. Valilikten yapılan açıklamada turnuvanın Milli Eğitim Bakanlığı himayesinde öğretmenlerin kaynaşması amacıyla düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında ’Öğretmenlerin kavgasını seyirciler öğrenciler ayırdı’ başlıklı haberlere yer verildiği görülmüş olup, açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür. Milli Eğitim Bakanlığı himayelerinde öğretmenlerimizin kaynaşması amacıyla il genelinde düzenlenen Futsal Turnuvası’nda çıkan arbede ve kavgada olaya karışan öğretmenler hakkında inceleme başlatılmıştır."

YORUMLAR

  • Vatmil 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala bak ogretmen adi ustunde...saygi sevgi hosgoru birde sabirsizlik..Allah sonumuzu hayrettsin
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen kadar başına taş düşsün. Nedir bu öğretmenlerin senin gibi anlayışsız, bencil insanlardan çektiği. Öğretmen dövülür ses yok. Ama bir öğretmen hata yapar bütün öğretmenler yapmış gibi. Aha öğretmenler böyle dersin.Gerçekten senin gibi düşünenler olduğu için Allah sonumuzu hayır etsin.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.