Mahsun Kırmızıgül 'Mucize'sine başlıyor

Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Mahsun Kırmızıgül 2 yıldır hazırlıklarını sürdürdüğü ‘Mucize' adlı filminin çekimlerine başladı. Kırmızıgül, filmin başrolünü Talat Bulut ve Büşra Pekin ile paylaşıyor.

Mahsun Kırmızıgül 'Mucize'sine başlıyor
Mahsun Kırmızıgül 'Mucize'sine başlıyor
GİRİŞ 16.11.2013 07:52 GÜNCELLEME 16.11.2013 07:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beyaz Melek', ‘Güneşi Gördüm' ve ‘New York'ta Beş Minare' filmleriyle yönetmenlikteki başarısını kanıtlayan Mahsun Kırmızıgül, 4'üncü filminin çekimlerine başladı. Kırmızıgül, ‘Mucize' ismini verdiği yeni filminin hazırlıklarını 2 yılda tamamladı.

Kars'ta yaşanan gerçek bir hikayeyi konu alan filmde Talat Bulut, Büşra Pekin, Mert Fırat ve Meral Çetinkaya rol alıyor. Filmle ilgili bilgi vermekten kaçınan Kırmızıgül, “Bu film benim için çok değerli, insanlığa umut aşılayacak. Sadece şu kadarını söyleyebilirim; Mucize, sizleri daha önce hiçbir yerde görmediğiniz bir dünya ile tanıştıracak” dedi.

Filmin konusunu sır gibi saklayan Kırmızıgül oyuncularına da filmle ilgili konuşma yasağı getirdi. Ocak ayında vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri şu sıralar Kars'ta devam ediyor.

Bugüne kadar çektiği filmlerde toplumsal olayları konu alan ünlü sanatçı, yeni filminde de Türkiye'nin doğusunda yaşanan bir drama yer veriyor. Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Kırmızıgül, bu filmde başrol oyuncusu ve yapımcılık gömleğini de giyiyor.

KARS'TAN VAZGEÇMİYOR

Kırmızıgül, bugüne kadar çektiği birçok film ve dizide plato olarak Kars şehrini kullandı. Ünlü sanatçı, bu şehrin atmosferinden ve doğallığından çok etkilendiği için böyle bir karar verdiğini açıkladı.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 2
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Parlayan yönetmen!. Boynunu büküp, başımıza çorap örmesin! Filim ve dizilerde israrla çok kültürlülük, mozayık! fikrini öne çıkarıp, farklı etnik dilleri insanların beynine sokuyor. Birliğimizi, bütünlüğümüzü bozan bu proje siyonist bir projedir. Bunu Kiliselerin bölündüğü, Siyonist Hıristiyanların oluştuğu Abededeki eski politikacı ve yazarlar söylüyor.
    Cevapla
  • Milli Kurtuluş 10 yıl önce Şikayet Et
    diyalog. Kesin için haç kilise camii müslüman kız gayrimüslim erkek. Gibi dinlerarası diyalog konularını içeren figürler yer alıyordur... Her filmi bu tip biri bu mahsun. Kim ki bu kadar görsel efekli filim yapıyor hayret iyide parası var demek ki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı