Paul Walker'ın son filminden ilk fragman

Kısa süre önce aramızdan ayrılan aktör Paul Walker'ın Fast & Furious 7 öncesi tamamladığı son filminden ilk fragman yayınlandı.

GİRİŞ 14.02.2014 11:48 GÜNCELLEME 14.02.2014 12:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Kasım ayında beklenmedik bir kaza ile aramızdan ayrılan ve 'Hızlı ve Öfkeli' (The Fast and the Furious) serisi ile ünlenen Paul Walker'ın oynadığı son filmin fragmanı çıktı. 'Brick Mansions' adlı film aksiyonu bol, macera ve gerilim türünde olacak. Filmin başrollerinde Paul Walker, Robert Maillet, David Belle ve Carlo Rota bulunuyor.

FİLMİN KONUSU

'Brick Mansions' filminin konusu da bir hayli ilginç. Suçlular ile baş edemeyen Detroit güvenlik birimleri, kentte suçluların yoğun olarak toplandığı Mansions çevresine devasa bir duvar örmeye kalkışır. Her şey yolunda görünse de bölgenin lideri olan uyuşturucu baronu işin içine adımını atar ve büyük bir kaosun patlamasına yol açar.

'Brick Mansions' filmi Amerika'da 25 Nisan 2015 tarihinde vizyona girecek.

YORUMLAR 1
  • Muhammed Ali YILDIZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu filmin aynısı var. böyle bir film var fransa banliyısunu havaya uçurmak isteyen bir başkan var. Son anda banliyoya gönderilen bir polis ve o fragmanda hoplayıp zıplayan adam gerçekleri gün yüzüne çıkartıyorlar.hoplayıp zıplayan adamın aynı filmi 2. kez oynuyor :) eski filmde yine tanınmış bir aktör vardı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor