Hollywood yıldızına burma bilezik taktı

Adana’da bu yıl 21’incisi gerçekleştirilen Altın Koza Film Festivali'ne katılan dünyaca ünlü yıldız Mischa Barton'a bilezik hediye edildi.

Hollywood yıldızına burma bilezik taktı
Hollywood yıldızına burma bilezik taktı
GİRİŞ 17.09.2014 13:12 GÜNCELLEME 17.09.2014 13:22

ABD’den Türkiye’ye 13 saatlik uçak yolculuğu sonunda rahatsızlanan Mischa Barton, tören saatine kadar odasından çıkmadı. Barton’a Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Hüseyin Sözlü’nün eşi Zeynep Sözlü 'Adana Burması' altın bilezik hediye etti.

Türk Sineması’nın 100 Yılı’nın kutlandığı Altın Koza Film Festivali’nin uluslararası konukları arasında yer alan, ’Notting Hill’ ve ’Altıncı His’ filmlerinde rol alan, 2003-2006 yılları arasında dünyanın birçok ülkesinde gösterilen gençlik dizisi ’The O.C.’nin yıldızı Mischa Barton, dün akşam uçakla Adana’ya geldi.



Mischa Barton, Fatma Girik, Filiz Akın, Nuri Alço, Yusuf Sezgin, Süleyman Turan, Mine Soley, Orhan Kemal’in oğlu Işık Öğütçü, Yeliz Yeşilmen gibi festival konuklarıyla birlikte kırmızı halıdan yürüdü. Barton hem vatandaşlardan hem de festival konuklarından büyük ilgi gördü.



MAVİ BONCUKLU BURMA BİLEZİK SÜRPRİZİ

Etkinliğin ardından festival konuklarının ağırlandığı otele geçen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü, Mischa Barton’a nazar boncuklu altın Adana Burması bilezik hediye etti. Yöresel takılar arasında büyük değer taşıyan Adana Burması bileziği Mischa Barton’un bileğine takan Zeynep Sözlü, Adana’daki düğünlerde bu takının ayrı bir yeri olduğunu söyledi.



Zeynep Sözlü, Mischa Barton’u Adana’da görmekten son derece mutlu olduklarını vurguladı. Zeynep Sözlü ve Başkan Hüseyin Sözlü’ye nazik jestinden dolayı teşekkür eden Mischa Barton, Altın Koza Film Festivali’ni fantastik bulduğunu ve çok sayıda sinema yıldızının yer aldığı bir etkinlikte, Türk Sineması’yla ilgili bilgi sahibi olmaktan dolayı da çok memnun olduğunu söyledi.



Törendeki konuşmalar, Mischa Barton için tercüme edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!