Cem Yılmaz'ın Pek Yakında filmi Cuma günü vizyonda

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen filmi Pek Yakında sonunda vizyona giriyor. Pek Yakında filmi Cuma günü sinemalarda.

Cem Yılmaz'ın Pek Yakında filmi Cuma günü vizyonda
Cem Yılmaz'ın Pek Yakında filmi Cuma günü vizyonda
GİRİŞ 29.09.2014 10:40 GÜNCELLEME 29.09.2014 11:36

Cem Yılmaz'ın uzun süre üzerinde çalıştığı filmi Pek Yakında sonunda vizyona giriyor. 2 Ekim Cuma günü vizyona girecek Pek Yakında filminde Cem Yılmaz'ın yanında bir çok ünlü oyuncu oynuyor.

Cem Yılmaz'ın yeni filminde Zafer Algöz ve Ozan Güven gibi isimler de izleyicilerle buluşacak. Cem Yılmaz Pek Yakında filminin fragmanını sosyal medya üzerinden paylaşmış ve paylaşır paylaşmaz büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenmişti.

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Pek Yakında'nın özeti

Eski bir figüran olan korsan dvdci Zafer karısının boşanmak istemesi üzerine kanunsuz işlere tövbe eder. Ailesini geri kazanmak için eski sinemacı tanıdıklarından oluşan bir ekiple 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan “ŞAHİKALAR-KÖTÜLÜĞÜN SONU” isimli filmi çekmeye soyunurlar. Üçyüz bin liralık bütçe, modası geçmiş bir senaryo ve kabiliyeti sınırlı bir ekiple yola çıkan Zafer’i komik, eğlenceli ve duygusal bir macera beklemektedir.

Pek Yakında filminin fragmanı

2 Ekim’de vizyona girecek film için Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından ““Pek Yakında” hadi başarılar” şeklinde yorumuyla birlikte gönderdiği filmin fragman videosu bir anda izleme rekoru kırdı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti