Açlık Oyunları Türk filmlerini katladı

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş filmi, 123 milyon hasılatla 2014’ün rekorunu kırdı. Film, 3 günde 10 Türk filmininin hasılatını elde etti.

GİRİŞ 25.11.2014 15:16 GÜNCELLEME 25.11.2014 16:24
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Remziye Karakuş'un haberi

Yönetmenliğini Francis Lawrence’n üstlendiği, Jennifer Lawrence ve Liam Hemsworth'un başrollerini paylaştığı 125 milyon dolarlık bütçeye malolan 'Açlık Oyunları: Alaycı Kuş' 2014 yılının ilk üç günde en iyi hasılatını elde eden filmi oldu.

3 GÜNDE 123 MİLYON DOLAR

Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 85 ülkede geçen cuma aynı anda gösterime giren film, ilk üç gününde 123 milyon dolarlık bir gelir elde ederek bir rekora imza attı.

Box Office rakamlarına göre İlk 3 günde 100 milyon dolar hasılatı aşabilen film sayısı toplamda 14 ve bunlardan üçü 'Açlık Oyunları' serisinin üç filmi.

10 TÜRK FİLMİNE BEDEL

Tüm dünyada ilgiyle izlenen filmin hasılatı bu yıl gösterime giren 10 Türk filminin hasılatını sadece 3 günde çıkardı.2014'te ayrı ayrı tarihlerde toplam 778 gün boyunca gösterimde kalan 10 Türk filmi yaklaşık 124 milyon civarında hasılat elde ederken,  'Açlık Oyunları: Alaycı Kuş' ise 3 günde 123 milyon hasılat elde etti.

İşte o filmler:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 18
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    açlık oyunları gibi bir yapımla bizim çömezlerin yaptığı filmleri nasıl kıyaslayabiliyorsunuz hayret... Ayrıca birde bizimkilerin filme ayırdıkları bütçeyle, açlık oyunlarının bütçesini karşılaştırın. Adamlar 3 kuruşa 5 köfte alamıyacaklarını biliyorlar.
    Cevapla
  • mahmut rıdvan 9 yıl önce Şikayet Et
    alaycı kuş filmine sinemada gittim berbat tı...
    Cevapla
  • Murat 9 yıl önce Şikayet Et
    ohhh bide reklamını verdiniz mis gibi : ) yahu ben bu filmi bilmiyordum ama şimdi öğrendim merak uyandırdınız mecbur gidip izleyeceğiz! sizden sebep
    Cevapla
  • ihsan 9 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale yolun sonunu izleyeniniz varmı? Peki o filmde Seyyid onbaşının topa mermi yüklediği sahneyi hatırlayanınız varmı? Filmi oraya kadar izledim o sahneden sonra izlemedim. Peki fetih 1453 ü izleyeniniz varmı? Ya Ulubatlı hasan bayrağı dikip ölürken surların gerisinde karnında Ulubatlı'dan olan çocuğu okşayan dostunu hatırlayan varmı? Ağzımı bozucam ama bu kadar hasılat Türk film yapımcılarına çok bile.
    Cevapla
  • RUHİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırtıcı değil gayet normal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan İstanbullulara müjdeyi verdi!
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı