Yeşilçam’ın yıldız isimleri buluştu

Türk sinemasının unutulmaz isimleri Düzce Sky Tower Hotel'de düzenlenen törende bir araya geldi.

Yeşilçam’ın yıldız isimleri buluştu
Yeşilçam’ın yıldız isimleri buluştu
GİRİŞ 25.12.2014 12:04 GÜNCELLEME 26.12.2014 15:40

Yeşilçam'ın 100'üncü yılı için çarşamba akşamı düzenlenen törende Eşref Kolçak, Kayhan Yıldızoğlu, Hababam Sınıfı oyuncuları gibi çok sayıda önemli isim konuk oldu.

Türk Sineması'nın unutulmaz oyuncularına ödül verildiği törenin açılış konuşmasını Sky Tower Hotel CEO'su Ersin Aydeniz yaptı. Aydeniz şu sözleri söyledi:

ADETA TÜRKİYE'NİN ÖZETİ

"Bizler Yeşilçam ile büyüdük. Bugün lobide birbirinden değerli isimleri gördüğümde aklıma geldi. Ben Gaziantepliyim ve benim hemşehrim Yeşilçamlı var. Düzce'deyiz ve bu şehrin çıkardığı Yeşilçamlı var. 81 vilayetin sahiplendiği "Abi nasılsın?" diyebileceği kendini yakın hissettiği ünlü olmayı hazmetmiş Yeşilçamlı sanatçılarımız var. Adeta Türkiye'nin özeti. Biz de geceye ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz."

HABABAM GELDİK HABABAM GİDECEĞİZ

Hababam Sınıfı'nın oyuncularının Halit Akçatepe'nin rahatsızlığından dolayı buruk olduğu gözlemlenirken, oyunculardan Teoman Ayık'ın "Biz Hababam geldik, Hababam gideceğiz" sözleri salonda büyük alkış aldı. Ödül töreninin ardından 'Hababam Sınıfı' filminin oyuncuları, Hababam Sınıfı filmlerinde yer alan şarkıları söyleyerek, salonu dolduran kalabalığa da keyifli dakikalar yaşattılar.

YEŞİLÇAM'IN YILDIZLARI SKY TOWER HOTEL'E AKTI

Akçakoca Sky Tower Hotel'de gerçekleştirilen ve çok sayıda ünlü ismin katıldığı ödül törenine, Eşref Kolçak, Nuri Alço, Yılmaz Köksal, Bahar Öztan, Yusuf Sezgin, Kayhan Yıldızoğlu, Devlet Devrim, Engin Çağlar, Nilüfer Aydan, Tuğrul Meteer, Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan, Tuğçe Sarıkaya, ünlü yönetmen Biray Dalkıran ve Aytaç Arman'ın da bulunduğu Türk Sineması'nın sevilen oyuncuları katıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!