Onların ortak yönü bir Türk oyuncu

Hollywood oyuncuları, Tom Hanks, Bruce Willis, Nicholas Cage, Richard Gere gibi isimlere bakın hangi ünlü Türk oyuncu ses veriyor.

Onların ortak yönü bir Türk oyuncu
Onların ortak yönü bir Türk oyuncu
GİRİŞ 07.01.2015 11:21 GÜNCELLEME 07.01.2015 11:32

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Cem Kurtoğlu, Hollywood yapımı onlarca filmin dublajında Tom Hanks, Liam Neeson, Bruce Willis, Nicholas Cage, Richard Gere, Antonio Banderas ve Kevin Costner'ın sesi oldu.

ONLARCA FİLMDE ONLARIN SESİ OLDU

Meslek yaşantısında bazı programların sunuculuğunu da yapan Kurtoğlu, Kaptan Phillips, Bulut Atlası, Yeşil Yol, Er Ryan'ı Kurtarmak filmlerinde Tom Hanks'i, Schindler'in Listesi, Gri Kurt, Sefiller, Özgürlüğün Bedeli filmlerinde Liam Neeson'ı, Rehine, Güneşin

Gözyaşları, Hızlı ve Emekli filmlerinde Bruce Willis'i, Yakın Tehdit, Karanlık Cinayetler, Dünya Ticaret Merkezi filmlerinde Nicolas Cage'i, Entrika, İkili Oyun, Chicago, İlk Şovalye filmlerinde Richard Gere'i, Zoro 2, Öldüren Kadın, Suikast Çemberi filmlerinde Antonio Banderas'ı, The Guardian, Bodyguard, The Postman ile Robin Hood: Prince Of Thieves filmlerinde ise Kevin Costner'ı seslendirdi.

32 YILDIR SESLENDİRME YAPIYOR

Kurtoğlu, 32 yıldır seslendirme yaptığını, Türkiye'de seslendirme sanatçısı olarak çok iyi isimlerin bulunduğunu, Sungun Babacan'ın ilk 3 isimden birisi olduğunu bildirdi.

SEKTÖRE KALİFİYE OLMAYAN İNSANLAR GİRDİ

Türkiye'de seslendirme işinin artık bozulduğunu, fiyatların çok düştüğünü aktaran Kurtoğlu, "Bu işten para kazanıldığını sanıyorlar ki asla... Sadece kazanan sektör var. O da reklam dublajları. O da 3-5 kişinin arasında dönüyor ama fiyatlar düştüğü için çok da kalifiye olmayan arkadaşlar girdi sektöre" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankasından enflasyon açıklaması! 'En büyük hedefimiz' deyip duyurdu!
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!