Mahsun Kırmızıgül'ün içini burkan sevinç

Yıllar sonra hakkının teslim edilmesini ön yargıların yıkılmasına bağlayan Kırmızıgül, “Bu durum bende buruk bir sevinç bırakıyor” dedi.

Mahsun Kırmızıgül'ün içini burkan sevinç
Mahsun Kırmızıgül'ün içini burkan sevinç
GİRİŞ 17.01.2015 06:51 GÜNCELLEME 17.01.2015 06:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yönetmen Mahsun Kırmızıgül ve Mucize filminin oyuncuları, filmin özel gösterimi için önceki gün Antalya'da sinema izleyicisi ile buluştu.

Kırmızıgül, seyirci sayısını giderek artıran filmi için yaptığı açıklamayla dikkati çekti:

“Ekipçe harcadığımız emeği ve döktüğümüz alın terimizi görüyor izleyici. Mucize’yi izleyenlerin filmin etkisi altında kalıp tekrar sinemalara gidip ikinci kez izlemeleri filmin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Düne kadar, bazı çevreler için, filmin kahramanı Aziz’den bir farkım yoktu. Oysa insanlar yapmış olduğum başarılı işleri görmeyerek, bana hep ön yargılarla baktılar. Ama bugün geldiğim noktada o anlamsız ön yargıların değiştiğini görmek mutluluk uyandırdı. Ama ne yazık ki bu buruk bir sevinç.”

YORUMLAR 3
  • mustafa aksu 9 yıl önce Şikayet Et
    Mahsun kardeşim, müziklerini hiç sevmezdim ve dinlemezdim. Ama, sinemadaki başarılarını, filmlerinle ilk tanışmamdan beri ilgi ile izliyorum. Çoğu vatandaşın da benimle aynı noktada olduğunu düşünüyorum. Problem, kendini sanatçı zanneden ve kendileri gibi olmayanları dışlayan anlayışlarından kaynaklanıyor. Halkımız sana hakettiğin saygı ve sevgiyi veriyor.
    Cevapla
  • Ayşe 9 yıl önce Şikayet Et
    Hazmedemedikleri içindir.Mahsun kırmızıgül sinemada çığır açmıştır ...
    Cevapla
  • sadi 9 yıl önce Şikayet Et
    sana boşun kraldemiyorlar kralım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor