Bu hafta 5 film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 5 film vizyona girecek.

Bu hafta 5 film vizyona girecek
Bu hafta 5 film vizyona girecek
GİRİŞ 13.11.2015 09:24 GÜNCELLEME 13.11.2015 09:24

Komedyen, oyuncu, senarist ve yönetmen Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp yönettiği, başrollerini Çetin Altay, Irina Ivkina ve Zafer Algöz'le paylaştığı "Alibaba ve 7 Cüceler", sinemaseverlerle buluşacak.

Çekimleri Bulgaristan'da yapılan filmin konusu şöyle:

"Başarısız geçen iş hayatlarının, yapacakları yurt dışı seyahatinde değişeceğini düşünen Şenay ve İlber, katıldıkları bahçecilik fuarında, yanlış kişilerle karşılaşıp beklemedikleri bir olayın tam ortasına düşerler. Zengin olma hayalini bir başka bahara bırakan Şenay ve İlber, dünyayı tehdit eden bir güç ile karşı karşıya olduklarını kısa zamanda anlayarak, hem kendilerini hem de tüm insanlığı bu beladan kurtarmanın yollarını aramaya başlar."

Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz'ın 4. filmi olma özelliği taşıyan yapımda, Rus model İrina İvkina da ilk kez bir sinema filminde izleyicinin karşısına çıkacak.

- "İçimde Akan Nehir"

Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz'ün senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği "İçimde Akan Nehir"de Güleryüz'e başrolde Tuğçe Kazaz, Nursel Köse, Hasan Kaçan, Koray Mincinözlü, Petra Sybille, Cahit Berkay ve Ahmet Uluışık gibi isimler eşlik ediyor.

Dram türündeki filmde Erhan Güleryüz, Azerbaycan- Ermenistan arasında yaşanan Karabağ Savaşı sırasında aldığı kurşun yarasının ardından, ağır sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalan ve beş parasız olarak döndüğü kasabasında hayatının muhasebesini yapan, "Hazar Kafkas" karakterini canlandırıyor. Hazar'ın aşık olduğu ilkokul öğretmeni "Nehir" karakterini ise Tuğçe Kazaz canlandırdı.

- "Kurt Baskını"

Nick Robertson'ın yönettiği filmin başrollerinde Anna Lise Phillips, Jack Campbell, Charles Mayer, Kieran Thomas McNamara ve Hamish Phillips gibi isimler yer alıyor.

Avustralya yapımı, gerilim ve korku türündeki film, bir kurt sürüsünün vahşi saldırısından kurtulmaya çalışan bir ailenin gerilim dolu hikayesini anlatıyor.

- "Hayal Ülkesi"

Viggo Mortensen, Ghita Norby, Viilbjork Malling Agge ile Esteban Bigliardi'nin oynadığı filmin yönetmenliğini Lisandro Alonso yaptı.

2014 Cannes Film Festivali'nde "FIPRESCI Ödülü"nü kazanan filmin konusu şöyle:

"Danimarka'dan Arjantin'e ergenlik çağındaki kızıyla birlikte göç eden Gunnar Dinesen (Viggo Mortensen), Patagonya'nın çöllerinde çalışırken bir yandan da bu yeni ülkeye uyum sağlamaya çalışmaktadır. Ancak bir gün kızı ortadan kaybolunca uçsuz bucaksız ve tamamen kendisine yabancı bu çöllerde kızını aramaya başlar."

- "Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi"

Steve Martino'nun yönettiği, haftanın animasyon filminin seslendirmeleri Francesca Capaldi, Madisyn Shipman, Noah Schnapp ile Venus Schultheis'e ait.

Sevilen karakterler Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus ve Peanuts çetesi'nin 3 boyutlu halleriyle ilk kez beyazperdeye geldiği filmde, Charlie Brown, en iyi arkadaşı olan Snoopy ile birlikte baş düşmanı Kırmızı Baron'u alt etmek için bir yolculuğa çıkar.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi