Galası yapılan Kolpaçino3 vizyonda!

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği “Kolpaçino- 3. Devre” filminin galası Kanyon’da yapıldı. Kalpoçino3 bugün vizyona girdi.

Galası yapılan Kolpaçino3 vizyonda!
Galası yapılan Kolpaçino3 vizyonda!
GİRİŞ 11.03.2016 09:49 GÜNCELLEME 11.03.2016 09:49

İlk iki filmiyle 1 milyonun üzerinde izleyici rakamına ulaşan Kolpaçino serisinin üçüncü filmi “Kolpaçino- 3. Devre”, 8 Mart Salı akşamı gala gecesiyle ilk kez gösterildi. Merakla beklenen film büyük gişe gösterimi hedefiyle 11 Mart Cuma günü yani bugün vizyona girdi.

Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda yapılan galaya ilgi büyük oldu. Film ekibinin tam kadro katıldığı gecenin ünlü konukları arasında Orhan Gencebay-Sevim Emre, Yılmaz Ulusoy, İzzet Yıldızhan, Hande Yener, Fikret Orman, Turabi, Cem Belevi, Erdal Acar, Berdan Mardini ve Cenk Tosun da vardı.

Gösterim öncesi konuşma yapan filmin başrol oyuncusu, senarist ve yönetmeni Şafak Sezer, “Erkan abimiz (Petekkaya) başta olmak üzere filmi taşıyan babamız, Aydemir abimize (Akbaş) bir alkış... Erkan Abi beyaz at gibi bizi sırtladı, sahip çıktı.

‘Paramparça’nın Cannes’da afişleri asıldı, öyle bir abiyle oynadım ben...” şeklinde konuştu.

‘Başkan’ lakaplı mafya babasını canlandıran Erkan Petekkaya, “Gerçekten zevk aldım oynarken. Bir mafya babasını oynadım ama herkesin görmediği bir şey olsun istedim, yıllardır dram oynuyorum. Bu sefer başka bir şey olsun istedim. Çok heyecanlıyım” dedi.

Kolpaçino3, serisinin ilk filmi gibi gişe gösterimi hedefiyle bugün vizyona girdi. Ancak filmin sonunda yaşanan sürpriz Kolpaçino3'ün devre olduğunu serinin devam edeceğini ortaya koyuyor.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı