Kenan İmirzalıoğlu kılıktan kılığa girdi

Türk polisiye roman geleneğinin en önemli karakterlerinden 'Cingöz Recai', yıllar sonra tekrar beyaz perdede hayat bulacak.

Kenan İmirzalıoğlu kılıktan kılığa girdi
Kenan İmirzalıoğlu kılıktan kılığa girdi
GİRİŞ 19.08.2017 09:41 GÜNCELLEME 19.08.2017 09:41

Kenan İmirzalıoğlu, hayat vereceği 'Cingöz Recai'nin dışında üç ayrı karakter ile izleyici karşısına çıkacak. Modern zamanların Robin Hood’u olarak adlandırılabilecek; hilekârlardan çalıp, bunları ihtiyacı olanlara dağıtan iyiliksever 'Cingöz Recai', hikayenin ana karakteri.

Çocukluğunda yaşadığı travma, 'Cingöz’ün hem hayata bakışının hem de yaşam amacının kilit noktası. Uzun yıllar ardından bir soygun ile sahalara dönmesi, bu yolda uyguladığı kurnaz oyunlar ve girdiği karakterler; yarım yüzyıl sonra tekrar sinema perdesinde olacak filmin önemli detayları. Hikayenin içinde İstanbul sokaklarını çok iyi bilen, işinde çok başarılı bir polis de olacak.

Usta oyuncunun, filmde gireceği bambaşka bir diğer karakter ise son model arabası ile sadece özel müşterilerinin evine giderek ders veren spor eğitmeni 'Ahmet Uysal' olacak.

Son yılların en çok konuşulacak filmi olmaya aday 'Cingöz Recai’de İmirzalıoğlu’nun kıyafetlerini Başak Dizer hazırladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak