Arı Kovanına Çomak Sokan Kız film fragmanı

Daniel Alfredson’un yönettiği ve Noomi Rapace, Lena Endre, Annika Hallin ile Michael Nyquist’nin oynadığı Arı Kovanına Çomak Sokan Kız 1 Nisan'da tüm sinemalarda!

GİRİŞ 31.03.2011 15:46 GÜNCELLEME 31.03.2011 15:46

Stieg Larsson’un tüm dünyayı kasıp kavuran bir fenomene dönüşen; polisiye türünde yeni bir çağ başlatan ve rekorlar kıran, 2012’de David Fincher tarafından Hollywood’a da uyarlanması planlanan seri Millennium Üçlemesi’nin son bölümü "THE GIRL WHO KICKED THE HORNET'S NEST / ARI KOVANINA ÇOMAK SOKAN KIZ" 01 Nisan’da sinemalarda!

The Girl Who Kicked the Hornets Nest

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız, asi hacker Lisbeth Salander rolüyle parlayan Noomi Rapace ve sadık arkadaşı Mikael Blomkvist’i canlandıran Michael Nyqvist’i yeniden ve son kez biraraya getiriyor.

Konusu: Stieg Larsson’un milyonlar satan kitabından uyarlanan bu filmde; Lisbeth Salander kafasında bir kurşunla bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde yatmaktadır. İyileşir iyileşmez de kendisini doğrudan hapse yollayacak, üç cinayetten yargılanacağı duruşmaya götürülecektir.

Davasını hayatı pahasına savunan Salander, gazeteci Mikael Blomkvist’in de yardımıyla masumiyetini kanıtlamaya ve kendine acı çektiren sistemin mimarı olan derin devletin sırlarını ortaya çıkarmaya çalışacaktır.

Tarihi : 01 Nisan 2011
Yönetmen : Daniel Alfredson
Oyuncular : Noomi Rapace, Lena Endre, Annika Hallin
Senaryo : Stieg Larsson, Ulf Ryberg, Jonas Frykberg
Yapımcı : Søren Stærmose
Müzik : Jacob Groth
Görüntü : Peter Mokrosinski
Tür : Dram, Gerilim, Gizem
Süre : 148 dk. 
Yapım Yılı : 2009
Ülke : Almanya, Danimarka, İsveç
Dağıtıcı :

Haber 7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi